Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

227 trobades B2B entre editors japonesos i empreses editorials i d'il·lustració valencianes

GVA IVACE | 23-02-2018

La missió inversa del sector editorial organitzada per IVACE Internacional en col·laboració amb l'Associació d'Editors del País Valencià i la direcció general de Cultura i Patrimoni ha començat en les Naus l. 

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquesta acció s'emmarca en el compromís de la Conselleria d'Economia Sostenible de recolzar la internacionalització de les indústries culturals i ha destacat el reforç de la col·laboració amb la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport en aquest àmbit.  

"En aquesta ocasió, hem organitzat una missió integrada per 9 editors japonesos interessats a conèixer l'obra d'empreses editorials i d'il·lustració de la Comunitat Valenciana en el marc de la III Trobada Internacional de Literatura Infantil i Juvenil de l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV)", ha explicat. 

L'objectiu d'aquesta missió és propiciar la creació de negocis i sinergies a nivell internacional per a les empreses valencianes i possibilitar l'exportació dels seus productes a través de la venda dels drets de traducció i de l'establiment d'acords de col·laboració. 

Per a aconseguir-ho, s'han organitzat diverses jornades d'intens treball. En la jornada de aquest dijous està previst el desenvolupament de 96 entrevistes o encontres B2B entre editors valencians i els seus homòlegs japonesos. Demà divendres i gràcies a la col·laboració de Fira València i el Saló Heroes Comic Con, els convidats visitaran la fira i coneixeran l'obra de 50 empreses d'il·lustració valencianes en un espai exclusiu per a ells.  

Durant la jornada del divendres està previst el desenvolupament de 131 entrevistes amb il·lustradors, la qual cosa dóna com a resultat global un total de 227 trobades B2B. 

María Dolores Parra ha destacat el reforç de la col·laboració amb la Conselleria de Cultura i Educació. "Aquesta missió inversa és un exemple de les iniciatives que desenvolupem conjuntament per a aconseguir la promoció exterior i internacionalització de les nostres empreses culturals", ha indicat.  

També han col·laborat per al desenvolupament d'aquesta acció l'Oficina Comercial de l'ICEX a Tòquio i les Naus Centre d'Innovació de València (Ajuntament de València).

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación