Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Galería de vídeos e imágenes > Vídeos

52 Fira del llibre de València

52 Fira del Llibre de València
Del 20 d'abril a l'1 de maig, en els Jardins de Vivers de València
Vine a la 52 Fira del Llibre!
Del 20 d'abril a l'1 de maig en els Jardins de Vivers, la festa del llibre i la lectura
Fira del Llibre 2017 | CARLES CANO
Carles Cano és l'autor homenatjat en la 52 edició de la Fira del Llibre de València, i ens ha portat a l'espai plató les seues darreres novetats, "Abecedari il·lustrat", "El secret de l'avi" i "On són les claus?"
GONÇAL LÓPEZ-PAMPLÓ 'D’Ors a Fuster' (PUV)
Gonçal López-Pampló presenta "D’Ors a Fuster. Per una història de l’assaig en la literatura contemporània", on ofereix “una definició teòrica de l’assaig com a gènere literari, a partir de la qual es proposa una història de l’assaig en la literatura catalana que comprèn des del segle XIX al XXI, tot i que se centra majoritàriament en el XX”, explica López-Pampló.
RAMON GUILLEM 'Terra d’aigua' (El Petit Editor)
El Petit Editor ha realitzat una nova edició del llibre "'erra d’aigua', del poeta Ramon Guillem amb il·lustracions de Joan Olivares. Aquest poemari, publicat inicialment l'any 1992, va rebre nombrosos premis com l'Ausiàs March o el Premi de la Crítica.
MANEL ÀLAMO 'Mar i el llibre negre' (Edicions 96)
Sabeu quan vas, tranquil·lament, a la biblioteca del col·legi i et trobes un misteriós llibre negre que amaga un enorme bruixot devora llibres? Doncs això és el que li passa a Mar en aquest llibre d’Edicions 96.
EMPAR DE LANUZA i PAULAPÉ 'Aixó va ser i fou'
L’escriptora Empar de Lanuza i la il·lustradora Paulapé han treballat amb la complicitat de conéixer-se des de sempre, com una mare i una filla, per crear aquest llibre preciós en què relats, rimes i dibuixos aconsegueixen encomanar als lectors la imaginació, la il·lusió i la tendresa.
XARO NAVARRO 'La carabassa Tomasa' Lletra Impresa
La carabassa Tomasa és un conte entranyable escrit amb una sensibilitat especial en què la natura, l’amistat, les coses senzilles i la vida de poble són els veritables protagonistes.
El llibre inclou algunes receptes de cuina fetes amb carabassa, algunes curiositats sobre aquest fruit oriünd d’Amèrica i unes notes ben interessants sobre l’origen autèntic de les festivitats de Halloween i de Tots Sants.
ANDREU ESCRIVÀ 'Encara no és tard' (Bromera-PUV)
El canvi climàtic és el major problema ambiental del segle XXI, però... sabem què implica això realment? Prendre’n consciència és posar en qüestió allò que sabem i pensem. És parlar de canvi i d’incertesa. Aquesta obra parteix de la preocupació evident pel que significa l’escalfament global, però també del fet que el coneixement que en tenim és fragmentari, parcial i sovint incorrecte. Això provoca, en gran mesura, que no s’adopten les accions necessàries. Aquest llibre ens ajuda a entendre com està canviant el món que ens envolta, i quin és el nostre paper en el canvi, però també en les possibles solucions, combinant un missatge esperançador amb advertències realistes perquè s’impulsen accions. Res està perdut. Perquè encara no és tard i un món millor no només és necessari, sinó també possible.
EMILI PIERA 'La cuina de l’Albufera' (Perifèric)
Piera ha investigat i ha viatjat per preparar una «obra de consulta», com reconeix al pròleg el cuiner Ricard Camarena, que recomana l´apèndix final amb receptes de tots els temps. «He tingut la sensació que la paella valenciana „la de conill i pollastre, el plat més universal de les cuines ibèriques (també un dels més mistificats: la maledicció de les marques)„ es va originar a l´Albufera, vull dir, en l´espai físic i cultural comprés entre València i Cullera, entre El Saler i Algemesí», provoca l´autor en les primeres pàgines „contribuint a la controvèrsia sobre l´origen de la primera paella„, des d´on inicia un viatge culinari que és capaç d´atrapar fins i tot als menys interessats per la gastronomia il·lustrada.
LOURDES BOÏGUES 'L’estranya que habita els meus...
Sabina és una xica privilegiada: és bonica, és popular, té amigues que l'estimen i una família rica que la protegeix. Després d'una sessió d'hipnosi de broma, una estranya s'instal·la al seus somnis i s'entesta a fer-la sofrir. Qui és la xiqueta que l'està tornant boja? Per què Sabina de sobte sap parlar portugués? En lloc d'acudir a les seues amigues, busca l'ajuda d'Empar, que acaba d'arribar a l'Institut i no sembla tindre ganes de fer amics, ja en té prou amb els seus problemes.
S. MANAUT 'Mujeres infieles de la era franquista'
Basado en hechos reales, el libro Mujeres infieles en la era franquista narra la historia de seis mujeres que rompieron barreras en una etapa de la historia de España marcada por las leyes de la dictadura franquista y los valores transmitidos por la iglesia católica
JOSÉ LUIS RICO 'Un niño con un reloj a cuestas'
Estamos ante una obra anómala, o mejor, distinta dentro de la producción poética de José Luis Rico. En “Un niño con un reloj a cuestas”, ha pretendido realizar una especie de cirugía del discurso, tratando de llegar a la médula del poema; condensando el impacto emocional cara al lector. Sin embargo, esa frescura de la brevedad no está reñida en absoluto con la coherencia de su trayectoria hacia el conocimiento del Ser Humano a través de su propio conocimiento y el planteamiento de las “Grandes Dudas” existenciales.
TERESA SANCHIS LABIÓS “L’esperit del Cabanyal”
L'esperit del Cabanyal tria a Guillem per a buscar les claus que salvaran el Cabanyal perquè valora la seua sensibilitat: ell és capaç de veure coses que els altres no. De pas, les claus que troba no només ajudaran el barri dels seus avis, sinó a Guillem mateix a afrontar les dificultats de la vida
VICENT LLORENS 'Trenta anys, trenta mirades'
A partir de trenta converses amb el mateix nombre de persones —en algun cas a duo— vinculades a l’Albufera, Vicent Llorens i Bosco Dies, efectuen un repàs dels trenta anys d’història d’aquest parc natural. El llibre és un homenatge als qui van fer possible la seua declaració l’any 1986 i als qui durant tot aquest temps han contribuït d’alguna manera a la seua protecció. Trenta anys, trenta mirades és també la crònica d’aquestes tres dècades explicada per alguns dels protagonistes i testimonis d’un procés que ha estat farcit de dificultats, embolcallat de llums i d’ombres

Opiniones Deja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.
Deja tu Opinión
Título
Valoración 0 1 2 3 4 5
  

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación