Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

A propòsit d’un homenatge: Vint anys recordant Enric Valor

Nosaltres La Veu | 17-02-2020

Homenatgem Enric Valor recordant tot el que la seua figura representa com a defensor del nostre idioma en temps difícils i com a autor d’obres destinades a convertir el valencià en una llengua parlada i escrita correctament, perquè la llengua és una part fonamental de la personalitat dels valencians, un element imprescindible per a mantenir la nostra dignitat com a poble, la sòlida base per a la construcció del nostre futur.

Vint anys sense Enric Valor, però encara ara la seua obra i figura és més present que mai, perquè la seua ferma i tenaç actuació en defensa i difusió del valencià durant dècades és un exemple per a molts de nosaltres, perquè com ell, no volem resignar-nos a observar impàvids com la nostra llengua pròpia és arraconada, perseguida i, fins i tot, criminalitzada per partits polítics hereus del franquisme, defensors de rancis projectes uniformitzadors, supremacistes i excloents.

Llegir: https://www.nosaltreslaveu.com/noticia/31006/proposit-homenatge-vint-anys-recordant-enric-valor

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación