Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Abraçades per a tothom

Revista Lletres Valencianes núm. 48

La màquina de les abraçades

El protagonista d’aquest àlbum il·lustrat és un infant amb uns braços molt especials ja que estan preparats per a fer les millors abraçades. Si hi ha alguna cosa que pot envoltar amb els seus braços, l’abraçarà. De fet, és tan increïblement competent abraçant que ell mateix s’ha batejat com la «Màquina de les abraçades». Ningú pot resistir-se-li. Així, pot abraçar la família, els veïns, els amics i els animals que són fàcils, com ara les tortugues, però també altres bèsties més complicades, com ara els eriçons amb l’ajuda d’una màscara, guants de cuina, un coixí, i, fins i tot, una balena de pell relliscosa. Ho abraça tot i tots. Envolta amb els seus braços llargs l’objectiu, tanca els ulls, es relaxa i es fon en una abraçada profunda, absolutament centrat en qui o el que siga que està abraçant.

Scott Campbell presenta en el seu primer àlbum il·lustrat aquesta història basada en una cadena d’abraçades feta per un heroi menut i valent que posa de la seua part per fer d’aquest món un lloc més acollidor. Així, mitjançant un text senzill i escrit a mà i unes il·lustracions amb aquarel·la, sense artificis ni adorns, aconsegueix un relat dinàmic i força divertit que intenta fugir de l’ensucrament característic d’altres relats infantils. Especialment suggeridores són les guardes d’aquest àlbum, que contenen una espècie de test il·lustrat on es pregunta qui hem abraçat hui, tot buscant la interacció i el joc previ a la lectura amb el lector més menut.

Revista Lletres Valencianes 48 

Clara Berenguer

La màquina de les abraçades

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación