Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Autors/es

Aina Garcia Carbó

Biografia
Bibliografia

Biografia

Aina Garcia Carbó

Va nàixer el 4/11/1993 a Castelló de la Plana.

...

"Amb una infància feliç, acabada el 2006 amb la mort del meu pare, quan jo tenia 12 anys. Arrel d’això, comence a escriure “en secret”, ja que no serà fins al 2015 que tots aqueixos poemes –i més- ixen a la llum i es recullen a Rere la paraula (Onada Edicions, 2015).

Graduada en Magisteri Infantil (UJI, 2015), amb una estada posterior de 2 anys a Barcelona, on continue estudiant i coneixent gent rellevant del món de les lletres. Comença la meua col·laboració activa amb l’AELC així com amb El Pont, Cooperativa de Lletres de Castelló i Comarquess. Alhora, comence a fer ponències, xarrades o conferències diverses sobre poesia o LIJ. A Barcelona, estudie el màster en Literatura Infantil, Juvenil i Llibres (UAB-Banco del Libro, Veneçuela) i vaig assitir a classes del màster en Estudis Avançats en Filologia Catalana (UB-UAB). També vaig estar treballant de becària a l’editorial Ekaré. Al finalitzar els meus estudis, ja sóc crítica literària i especialista en LIJ, tenint nocions d’edició i correcció de textos.Dos anys després, torne a Castelló amb la ferma intenció de quedar-me i de fer “créixer” la ciutat encara més a nivell literari, i, sobretot, a reconèixer i fer destacada la figura de la dona dins la literatura (la qual, ací a Castelló i a totes parts, està menystinguda, sofrint-ho jo en primera persona).

Si més no, el meu projecte futur és, partint d’El Pont, arribar a les diferents escoles de Castelló, als i les alumnes, fer tallers diversos envers la LIJ o la poesia, etc. El projecte que se’ns presenta per FULL, em pareix preciós, ja que és un dels projectes pendents que tinc, un dels que m’encantaria fer i dur a terme (des d’El Pont, estava preparant un projecte semblant a nivell de Castelló i comarques): parlar de creació als xiquets o adults, dels diferents moments d’escriure, de com i quan escriure, etc. etc. etc. És una cosa que m’apassiona, poder traslladar el poder de la literatura.

Podria dir, que tinc molts projectes en funcionament i moltes idees pel futur. I que, ara mateix, estic preparant les oposicions de Magisteri, raó per la qual la meua activitat literària, tant de creació pròpia com de crítica literària s’ha reduït."

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación