Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Aprendre dret amb el cinema

Revista Lletres

Derecho al cine . Una introducción cinematográfica al Derecho constitucional

Derecho al Cine. Una introducción cinematográfica al derecho constitucional, és una obra en col·laboració, editada per Tirant lo Blanch i coordinada pel professor Abraham Barrero Ortega, en la qual, des d'una perspectiva docent, s'aborda la conveniència d'il·lustrar els ensenyaments jurídics amb exemples d'obres cinematogràfiques de temàtica múltiple. El dret constitucional i concretament els drets fonamentals, els valors constitucionals, el poder executiu i el poder judicial, així com la igualtat en qüestions de gènere, han tingut un reflex dispar el llarg de la història del cinema.

Les idees, les conviccions socio-polítiques del productor, del guionista i, fins i tot, del director cinematogràfic, influeixen de manera essencial en el tractament d'un tema determinat. A açò cal afegir que, una mateixa interpretació socio-política pot revestir-se d'elements estètics diferents, donant lloc a resultats diversos. La labor del docent no podrà quedar-se, per tant, en la mera il·lustració audiovisual de qüestions constitucionals, havent d'adoptar una postura crítica.

 

Derecho al cine . Una introducción cinematográfica al Derecho constitucional

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación