Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Ara, Estellés

Sinópsis

Ara, Estellés
Amb 12 poemes, 12 cançons a Benicarló pretenem fer arribar la veu d’Estellés a tots aquells que desitgen apropar-se a l’autor burjassotí sense cap prejudici, sense necessitat de ser un gran coneixedor de poesia.
Hom trobarà compromís cívic, amor, mort, quotidianitat, poesia... Tot això d’una manera fàcil i entenedora, tant a l’abast de l’alumnat de secundària i batxillerat com del lector més avesat a l’obra estellesiana. El treball s’acompanya d’un disc compacte amb dotze poemes musicats que són un ventall dels diversos estils i balls del país.
“Els éssers humans perduren en les sensacions dels altres i això és el que ha aconseguit Vicent Andrés Estellés, tant entre la gent que el va conéixer, la gent que el va escoltar, la gent que el va veure, com també entre aquells i aquelles que no van gaudir d’aquesta possibilitat i l’han descobert ara. Perquè cada vegada que llegim Estellés i, que l’escoltem, la seua veu continua sent la veu del poble. Estellés ha estat influència en molts cantants del nostre país: Pau Alabajos, Paco Muñoz, Ovidi Montllor, Miquel Gil, Al Tall, Obrint Pas o Feliu Ventura, entre altres, beuen dels seus versos.”

Participen en aquesta obra Maria Conca (Universitat de València), Ferran Carbó (Universitat de València), Vicent Salvador (Universitat Jaume I), Dominic Keown (Universitat de Cambridge) Jaume Pérez Montaner (escriptor), Miquel Gil (músic) i Pau Alabajos (músic).

Conté cd amb les dotze cançons inèdites compostes i interpretades per Ximo Caffarena, amb la col·laboració de Quim Sanç, Vicent Torrent, Josep Sanroque, Mercé Banyuls, Teresa Segarra i José Luis Gascón.

Datos Técnicos
ISBN 9788415221166
Editorial ONADA EDICIONS
Estado Sense Classificar
Lengua de Publicación cat
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 09-2011
Autor Diversos autors
Precio y percentaje de IVA 25.00 € (+4% )

"Ara, Estellés" - Res no m'agrada tant
Ximo Caffarena i Quim Sanz interpreten el poema estellesià "Res no m'agrada tant", peça inclosa en el CD "Ara, Estellés. 12 poemes, 12 cançons a Benicarló" (Onada, 2011)

Opiniones Deja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.
Deja tu Opinión
Título
Valoración 0 1 2 3 4 5
  

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación