Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Arròs i tartana

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Arròs i tartana
Arròs i tartana és la millor novel·la de Vicent Blasco Ibáñez, segons Joan Fuster. El llibre recrea “una ciutat de menestrals i de botiguers” on la vida econòmica, en paraules de Fuster, descansava “en el petit tràfic de compra-venda amb els llauradors de l’horta”. Una València on hi havia també “l’operació mercantil a gran escala, la plàcida seguida vegetativa del prebendat, del rendista, del professional; la pruïja del financer de mitja talla”.

Arroz y tartana va començar a publicar-se el 12 de novembre de 1894, com a fulletó, en el primer número del diari El Pueblo, que costava cinc cèntims de pesseta. És la novel·la més costumista de totes: per les seues pàgines desfilen el mercat de Nadal, el Carnestoltes, les Falles, el Corpus, la Fira de Juliol, els bous… Tot al voltant d’uns pocs carrers del barri del Mercat de València, el barri on va nàixer l’autor.

Unes tradicions i un escenari que Blasco aprofita per a retratar cruelment una burgesia hipòcrita i insolidària, provinciana i obsessionada per aparentar.

Dades Tècniques
ISBN 9788494519178
Editorial AUSTROHONGARESA DE VAPORS
Estat Disponible
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 09-2019
Autor Vicente Blasco Ibáñez
Preu i percentatge d'IVA 18.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación