Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Editorials

BALANDRA EDICIONS

ÀFRICA RAMÍREZ OLMOS
963773970
balandra@balandraedicions.com
https://www.facebook.com/Balandra-Edicions-1432976407006363/timeline

BALANDRA EDICIONS

Balandra Edicions és un segell jove que va més enllà de l¹edició de llibres per esdevenir un projecte cultural que pretén teixir identitat col·lectiva i enriquir, ampliar i enfortir l'àmbit literari al nostre País. Naix amb un doble objectiu en primer lloc publicar llibres de literatura contemporània principalment d'escriptors i escriptores de la nostra àrea lingüística, tant consagrats com novells, i també donar cabuda a una selecció de títols interessants produïts en altres llengua amb l¹objectiu de posar a l'abast de lectors i lectores la realitat literària de la resta de l¹Estat espanyol. El segon dels seus objectius és donar cabuda a llibres produïts per persones i col·lectius que mostren aspectes interessants de la nostra cultura.

El nostre catàleg s'inicia amb dos col·leccions. Una de narrativa contemporània «Literatures» i un altra de pensament «Intervencions».

Amunt TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación