Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Baba Kamo acull el taller ‘Com llegim quan llegim àlbums il·lustrats’

– L’activitat, presencial i gratuïta, està destinada a integrants del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. – Tindrà lloc el 13 de desembre d’11 a 13h al Centre del Carme Cultura Contemporània.

| 14-11-2019

Quina diferència hi ha entre un llibre il·lustrat i un àlbum il·lustrat? Són els textos els únics que aporten un significat a la història? Quins reptes lectors planteja l’àlbum? Hem d’aprendre a llegir també les il·lustracions? Són els àlbums uns llibres destinats només als infants? Aquests i altres interrogants protagonitzen el taller de Baba Kamo Com llegim quan llegim àlbums il·lustrats, una proposta de Clara Berenguer destinada a membres del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) i que serà impartida per primera vegada en aquesta edició.

L’activitat, presencial i gratuïta, tindrà lloc el divendres 13 de desembre d’11.00 a 13.00 h al Centre del Carme Cultura Contemporània de València. En aquest taller de lectura d’àlbums il·lustrats es descobrirà el camí que van seguir els llibres il·lustrats infantils fins a esdevenir en els àlbums il·lustrats que hui coneixem. Així, mitjançant un itinerari cronològic, es mostrarà una selecció de l’amplíssim repertori editorial i s’analitzaran quins són els elements que intervenen en la narració i com i per què són susceptibles d’intervenir també en el relat. La presentació de tot un seguit de publicacions de temàtiques diferents, fins i tot d’aquelles més incòmodes, ens permetrà conéixer aquests tipus de publicacions per a equipar la biblioteca amb una bona selecció d’àlbums il·lustrats.

Com llegim quan llegim àlbums il·lustrats forma part de les activitats de Baba Kamo dirigides als professionals del sector del llibre i s’organitzarà amb una primera part centrada en una exposició teòrica i una segona secció dedicada a potenciar la conversa i l’intercanvi d’opinions entre els participants.

Llegir més: https://babakamo.com/baba-kamo-acull-el-taller-com-llegim-quan-llegim-albums-illustrats/

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación