Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Caminant pel País. Els camins de la memòria

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Caminant pel País. Els camins de la memòria
Caminant pel País és, bàsicament, un llibre que vol transmetre al lector l’estima per la terra i el desig de conèixer racons amagats del nostre paisatge.

El llibre fa un passeig pels Camins de la memòria, per eixos paisatges que semblen suspesos del fil del temps, quasi inalterats. Senderols costeruts, cims invencibles, panoràmiques inabastables, arbres porten-tosos... I, darrere de tot, els senyals de la història, les cicatrius que l’ésser humà ha anat llaurant en el territori: un castell inexpugnable, una nevera bella i prodigiosa, un molí amagat en un racó inversemblant, una trinxera inquietant encara. Són testimonis muts de les persones que hi passaren, que hi treballaren, que hi van viure. Vides anònimes lligades a pedres silen-cioses que formen part del nostre passat.

Les cròniques de Josep i les fotos de Juanjo ens conviden a obrir els ulls i els sentits. A gaudir d’uns paisatges ancestrals. A recórrer els camins de la nostra memòria. A conèixer el País i a estimar la terra.

Dades Tècniques
ISBN 9788492435678
Editorial PERIFÈRIC EDICIONS, S.L.
Estat Disponible
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 09-2015
Autor Josep Camilleri / Juanjo Bou
Pàgines 192
Preu i percentatge d'IVA 19.90 € (+4% )

'Caminant per País', primeres planes
'Caminant pel País' és un llibre que vol transmetre al lector l'estima per la terra i el desig de conéixer racons amagats del nostre paisatge. El llibre fa un passeig pels camins d la memòria, per eixos paisatges que semblen suspesos del fil del temps, quasi inalterats. Un llibre que invita a recórrer els camins de la nostra memòria. A conèixer el país i a estimar la terra.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación