Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Caminant pel País. Els camins de la memòria

Revista Lletres Valencianes núm. 39

Caminant pel País. Els camins de la memòria

Caminant pel país. Els camins de la memòria Josep Camilleri i Juanjo Bou  Perifèric Edicions. Catarroja, 2014

 

La descoberta del país, de les muntanyes que tanquen en blau els horitzons quotidians i dels barrancs i paratges que s’amaguen al darrere ha esdevingut per a moltes persones una enriquidora experiència vital. D’excursió en excursió, molts han encaixat mentalment el mosaic de paisatges valencians, i han pres consciència de les dimensions i valors del seu territori.

Camilleri i Bou, cronista i fotògraf respectivament, han volgut compartir amb el lectors aquesta mena de bagatge personal. D’entre els materials que habitualment publiquen a la web de la colla excursionista Caminant pel País, han seleccionat quinze excursions que ara prenen forma de llibre. 
 
De cada ruta Camilleri elabora un text breu, sense pretensions literàries, amb escarides descripcions de l’itinerari, adobades per alguns apunts personals sobre les fites més significatives del camí. Les «cròniques per a ociosos», com es titulen en un indissimulat homenatge al seu paisà Fuster, s’acompanyen d’una fitxa tècnica, un perfil longitudinal i un senzill mapa topogràfic. L’aparell gràfic del llibre, basat en les fotografies preses per Bou, està molt ben resolt, amb un excel•lent treball de disseny gràfic i maquetació. 

Carles Sanchis

Lletres Valencianes 39

Caminant pel País. Els camins de la memòria

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación