Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Críticas

Canvi climàtic

Clijcat Faristol/ Mònica Baró

Canvi climàtic

Es pot explicar el canvi climàtic als infants? Aquest llibre demostra que és possible i que, a més, es pot fer d’una manera clara i sincera, sense catastrofismes però sense amagar la transcendència del problema.

Les autores, amb una llarga trajectòria que les avala, plantegen quins són els aspectes clau de la situació, com la necessitat d’aturar l’increment de temperatura de la Terra i quins gasos i quines activitats humanes provoquen l’efecte hivernacle. Però també descriuen com afecten aquests canvis els diversos ecosistemes i les poblacions humanes en aspectes com la salut, les desigualtats, les migracions, i es fixen en el paper de les dones en la batalla contra el canvi climàtic i en els interessos que es mobilitzen davant aquest canvi. Tot reconeixent que la situació és difícilment reversible, plantegen un canvi radical de manera de viure i de consumir com a única alternativa per mitigar una mica els efectes del canvi: calen accions personals, però també cal adoptar polítiques decidides per facilitar aquestes noves actituds, sense caure en les falses solucions que determinats àmbits científics i tecnològics propugnen. Tot és necessari per aconseguir una nova cultura de la Terra, que els joves lectors hauran d’adoptar necessàriament en la seva vida adulta.

Llegir més: https://www.clijcat.cat/faristol/critica/Canvi-climatic

Canvi climàtic

Opiniones Deja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.
Deja tu Opinión
Título
Valoración 0 1 2 3 4 5
  

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación