Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Canviem les regles

Faristol/ Joan Portell

Canviem les regles

Amb més bona voluntat que no pas encert, moltes vegades ens trobem amb llibres per a adolescents que tracten un tema –es digui anorèxia, assetjament, identitat sexual...– emparant-se en una trama més o menys encertada. Però al cap i a la fi el lector hi veu el truc i queda desencantat quan s'adona que el volen fer combregar amb rodes de molí. Per sort, a voltes trobem títols que no cauen en aquest defecte i que són capaços de separar amb destresa el tema sobre el qual s'ha construït l'obra de la literatura amb què es presenta, o fins i tot amb molt d'encert, com és el cas d'aquest Canviem les regles, que presenta un mateix volum dividit en dues parts: una primera història la mar de distreta i encertada i, a continuació, una segona part on s'afronta el tema de la història des d'un punt de vista més directe i sense embuts. 

Canviem les regles, les autores s'han dividit els papers segons el coneixement i la capacitat de cada una d'elles. Així, trobem una primera part en què ens endinsem en una interessant narració d'assetjament de la mà de l'Olívia, la protagonista. L'Olívia, filla de dues mares, es veu involucrada en una situació tensa a l'institut derivada d'aquesta maternitat, i per eixir d'aquesta situació s'apunta a jugar a rugbi, un dels esports més integradors del món.

Llegir més: https://www.clijcat.cat/faristol/critica/Canviem-les-regles-

Canviem les regles

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación