Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Centre Comercial L'Oblit

Faristol / ClijCat / Germán Machado

Centre Comercial L'Oblit

La història transcorre l'any 2038, però la novel·la no sembla apuntar-se al gènere de la ciència-ficció i ni tan sols pretén projectar paisatges futuristes. En tot cas, una anècdota mínima es fa servir per criticar un present cultural consumista, descuidat i desmemoriat.

Un dels protagonistes, l’Argos, ha perdut el peüc que li va teixir la seva àvia. Està desesperat per trobar-lo. La seva germana, la Galàxia, l'ajudarà. És per aquest motiu que s’escapen de casa seva i visiten el centre comercial que dona títol a la novel·la: un vell i ampli magatzem als afores de la ciutat, on van a parar totes les coses que es perden. Ràpidament troben el peüc, la qual cosa resta tensió al relat, però després s'entretenen descobrint les diferents botigues que hi ha a l'establiment: una de cromos, una de berenars a mig menjar, una d'instruments musicals, una de mascotes, una de petons que no s'han fet mai, i finalment un arxiu on es guarden tots els antecedents familiars dels pobladors de la ciutat. En aquest últim local, els germans descobreixen la seva procedència familiar, completament desconeguda.

[Llegeix-ne més]

Centre Comercial L'Oblit

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación