Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

'Cinc viatges pel misteri' de Francesc Gisbert i Agustín Comotto il. Barcanova 2009

Revista Faristol

L'autor alcoià ens ofereix més aventures de la seva peculiar investigadora, la tia Sofia, acompanyada de la seva neboda-néta-ajudant Alícia i del gos Poirot. Són cinc contes que ens inviten al viatge. La proposta és un periple metafòric en el món de l'aventura i en els escenaris on té lloc cada història: Galícia, la Mediterrània, el Ripollès, un illot de les Canàries i el poble dels protagonistes. Amb això, no sols se situa el lector en l'espai sinó que es posen en marxa uns mecanismes que n'esperonen la imaginació. Descripcions acurades, trets de caràcter definits -en especial de la tia Sofia- i riquesa lèxica són els components més remarcables, tot i que no es pot menystenir l'esforç per bastir històries de manera planera. La resolució dels enigmes descansa en la capacitat d'observació de la tia Sofia, fórmula reiterativa que queda superada per l'humor i la ironia que traspuen els diàlegs.
Lectura entretinguda, on cal destacar l'enèrgica cadència del conte del laberint i les agudes i expressives il·lustracions de Comotto.

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1313

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación