Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Clarobscurs d'un món d'adolescents

Revista Lletres Valencianes

Primera vez (Suite ADSLescente) Ignacio Aranguren i Javier Izcue. Algar Editorial, Alzira, 2010.

Com és propi d'aquesta col·lecció de teatre, adreçada a un públic adolescent, podem afirmar que l'obra que ací es presenta respon perfectament a aquest propòsit. Així, els seus autors, ens proporcionen una proposta teatral creada per i amb adolescents, vinculada al taller de teatre que Aranguren porta a terme a un centre de secundària de Pamplona des de fa més de 30 anys. L'obra, així doncs, ens acosta a un grup ampli de personatges adolescents, situats en relació al seu món escolar, familiar i a la ciutat de Pamplona, a partir del motiu, recollit al títol, de la primera vegada.

Des d'aquest punt de partida recorrem un seguit de seqüències, algunes de diàleg, altres de monòleg, en què s'aborden diferents tipus de primeres vegades. Destacaríem, més enllà de les usuals trames al voltant de l'amor i a la sexualitat adoslescents, l'aproximació a altres assumptes menys rutilants de l'existència humana, els quals dibuixen un món de clarobscurs més realista que l'habitual en artefactes, de pur entreteniment, adreçats a aquest segment de públic.

Ramon X. Rosselló
Lletres Valencianes, nº 30

http://dglab.cult.gva.es/Libro/revista-lletres/Numero30secciones/altres_novetats.pdf

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación