Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Com gat i gos

Revista Faristol

Com gat i gos

Com gat i gos. Salvador Comelles, Valentí Gubianas il.lustrador. Castellnou Editora Valenciana.

Comelles recull en aquest llibre divuit poemes que parlen de gats i gossos i mostren com, contradient la frase feta «estar com gat i gos», aquests animals a vegades poden ser bons amics.

El llibre comença d’una forma original, quan una parella formada per un caní i un felí presenten en vers diferents individus de les seves espècies. Entre d’altres, trobarem un gos llaminer, un gos ferotge, un gos lector, un gat presumit, un gat egipci i un de poruc, cadascun a doble pàgina i amb la seva pròpia il·lustració fresca i divertida. L’originalitat i la diversió segueixen durant tot el llibre, ja que els poemes estan escrits amb versos humorístics que de ben segur faran escapar una o altra rialla.

Alguns dels poemes demanen més esforç per part dels lectors que d’altres, perquè no sempre flueixen amb la mateixa facilitat. Tot i així, l’obra és reco-manable per augmentar la lectura d’aquest gènere i fomentar la poesia entre el públic més jove.

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=2099

Com gat i gos

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación