Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Gran Família APIV

Com treballa una editorial professional?

APIV | 25-02-2021

Recentment hem rebut diverses consultes de socis que ens pregunten sobre les condicions de treball que ofereix l'empresa Editorial Gusanillo.
 
Després d'haver estudiat, valorat i reflexionat sobre el model de negoci que proposen i desenvolupen i no sense abans haver parlat amb els responsables del projecte per a tractar de resoldre tots els dubtes que es plantejaven sobre el funcionament de la proposta, des de APIV pensem que és interessant explicar-vos a continuació de manera resumida i didàctica com funciona una editorial professional i de què s'encarrega perquè, en cas de tindre poca experiència en el món editorial i en el tracte amb els editors, pugueu valorar vosaltres mateixos des d'un punt de vista crític i conscient totes les ofertes i oportunitats que rebeu.
 
Teniu el document complet en la nostra web: https://bit.ly/2LU0YQm

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación