Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Gran Família APIV

Comencem amb el primer #ManualsAPIV: Concursos

| 25-05-2021

Manuals APIV: concursos
«Manuals APIV» una sèrie de documents amb les principals claus per a comprendre els drets i deures dels il·lustradors/as professionals, així com les bones pràctiques tant per a participants com per a convocants.
Són moltes les empreses i institucions que organitzen concursos per a seleccionar a professionals de la il·lustració amb els qui treballar en els seus diferents projectes. Aquest document recull una sèrie de qüestions que s'han de tindre en compte perquè aquestes convocatòries resulten professionals, respectuoses i satisfactòries per a ambdues dues parts.
Per a la realització d'aquests manuals hem comptat a més amb l'ajuda de grans professionals amb experiència per a la seua revisió, en aquest cas volem agrair aquesta labor a Yinsen i Juárez Casanova estudi
Esperem que vos ajuden a resoldre molts dels dubtes que sorgeixen en llegir les bases dels concursos i a accedir a ells amb esperit crític.
Descarrega el Manual de Concursos a la secció de «recursos» del nostre web https://apiv.com/asociacion/recursos/

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación