Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Comptem cabretes i pintem ocells

Clijcat Faristol/ Ana Díaz-Plaja

Comptem cabretes i pintem ocells

Nova aportació de Maria Dolors Pellicer a les lletres infantils catalanes. Aquest poemari, que va obtenir el II Premi de Poesia Infantil Fundació Caixa Cooperativa d’Algemesí, s’articula entorn de la nit i el dia. Així, per una banda, tenim el moment  en què descobrim la llum de la nova jornada i tot el que ens espera en el dia: l’escola, els amics, el món ple de colors. I per una altra, l’arribada de la foscor, la lluentor dels astres, l’arribada de la son i del recolliment a casa.

Uns poemes senzills, reeixits, amb predomini de la rima, que l’autora tracta amb naturalitat. Els petits poemes de vegades freguen la cançó de bressol i d’altres es fan narratius per explicar una petita història. També juguen amb personatges ben coneguts pels nens, com la bruixa o la lluna; en canvi, en d’altres se subratllen les desigualtats del nostre món explicant-les dolçament als lectors.

Llegir més: https://www.clijcat.cat/faristol/critica/Comptem-cabretes-i-pintem-ocells

Comptem cabretes i pintem ocells

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación