Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Comunitats imaginades

«2 llibres x 7mana» / Mercè Pérez / Joanjo Garcia

Agafe aquest llibre amb certa prudència: no estic acostumada a llegir assaig i molt menys textos tan densos. La lectura se’m fa costera, entre el treball i altres ocupacions sempre llegisc abans d’anar a dormir o en el transport públic i Comunitats imaginades és una lectura densa que demana atenció i tranquil·litat.

Se’m fa estrany, parla de països que ja no existeixen i de relacions geopolítiques que tan sols he llegit de passada o he vist en certs documentals. Malgrat la distància temporal que em provoca la lectura, el món ha canviat massa en poc de temps, hi ha certes coses que em continuen semblant properes com ara la idea de comunitat.

En un context com l’actual parlar de com es construeixen els sentiments d’adhesió a un territori i com la modernitat ha generat nous conceptes de pàtria sembla quasi obligatori per entendre què ens està passant, a casa nostra i a la resta d’Europa.

[Llegeix-ne més]

Comunitats imaginades

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación