Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

'Conte contat. Homenatge a Llorenç Giménez'

Nosaltres La veu/ Anna Ballester

Conte contat... Històries en homenatge a Llorenç Giménez el contacontes

Aquell divendres de novembre de 2019 va començar com qualsevol altre any, però la nit seria molt especial: es lliurarien els Premis Literaris Ciutat d’Alzira i els amics i amigues lletraferits, fidels a la convocatòria, ens retrobaríem al voltant d’una taula per compartir notícies, abraçades, riures… Però aquesta vegada teníem un buit notable, faltaria el “rei” de la festa, el nostre estimat amic Llorenç. Ell se n’havia anat al País de les Estrelles i més enllà a contar contes i acudits.

Qui havia dit que Llorenç no vindria? Ell estava tan present com sempre. I al final del sopar i del lliurament dels premis, quan es fan els rogles per acomiadar-se, entre les abraçades i besades, va sorgir la idea de fer-li un homenatge a Llorenç en forma de llibre.

El llibre Conte contat, editat per Bullent, en la col·lecció Estrella de mar, és un acte d’amor i de generositat. Amor a l’amic i generositat envers l’Associació Carena d’ajuda a malalts de càncer i altres malalties greus, amb la qual sempre va col·laborar Llorenç i on aniran destinats tots els beneficis.

Llegir més: https://www.nosaltreslaveu.cat/noticia/40959/conte-contat-homenatge-a-llorenc-gimenez

Conte contat... Històries en homenatge a Llorenç Giménez el contacontes

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación