Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Contes i poemes que vénen de Mèxic

Revista Faristol

Contes i poemes que vénen de Mèxic

Contes i poemes que vénen de Mèxic. Diversos autors. Tàndem Edicions 2010.

Aquest llibre, de format reduït però d’edició molt acurada, inclou deu textos d’autors diferents —vuit contes i dos poemes—. La idea de publicar el recull sorgí de la visita que alguns escriptors valencians feren a la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic) i de la bona rebuda que hi tingueren. Aleshores, se’ls acudí fer un llibre per als infants d’aquí amb històries ambientades a Mèxic. El resultat és un aplec divers, sovint enginyós i àgil, amable i tendre, on autors de reconegut prestigi com Carles Cano, Llorenç Giménez, Rosa Serrano o Bernat Bataller —entre d’altres— s’inspiren en tradicions o personatges mexicans i els apropen als nostres infants. 
Les il·lustracions, en colors molt vius i plenes de detalls, d’Aitana Carrasco tenen una estètica molt pròxima a l’artesania popular mexicana i acaben d’arrodonir el volum amb una proposta original i que convida el lector a endinsar-se en un món alhora llunyà i proper a la nostra cultura.

Caterina Valriu

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1531

Contes i poemes que vénen de Mèxic

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación