Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Convocada la I Jornada d’Adaptació d’Obres Literàries

La jornada tindrà lloc dijous 26 d’abril de 2018, de 11:00 a 14:00 hores, en el marc de la 53a Fira del Llibre de València, al Museu de les Ciències Naturals dels Jardins de Vivers de València

EDAV | 07-03-2018

La Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura, i les associacions Productors Audiovisuals Valencians, PAV, i Escriptors de l’Audiovisual Valencià, EDAV, amb la col.laboració del Gremi de Llibrers de València, l’Institut Valencià de Cultura i la Fundació SGAE, convoquen la I JORNADA D’ADAPTACIÓ D’OBRES LITERÀRIES, #ADAPTA, en el marc de la 53 Fira del Llibre de València, una convocatòria amb caràcter anual que reunix autors d’obres literàries amb productors audiovisuals i guionistes, amb la finalitat de donar a conèixer-les als qui tenen la capacitat de portar-les a la pantalla.

Poden participar tots els autors majors d’edat naturals de la Comunitat Valenciana, o residents en la mateixa amb una antiguitat mínima d’1 any en la data en què finalitze el termini de presentació.

Es presentarà una sola obra per autor. L’obra ha d’haver sigut editada o autoeditada. S’admetran novel·les, inclosa la novel·la gràfica, i textos teatrals escrits en qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana.

L’obra presentada no pot haver-se adaptat ni trobar-se compromesa per a aquest fi des del moment de la seua inscripció a l’esdeveniment i fins a la seua celebració.

El termini d’admissió d’inscripcions serà del dilluns 5 de març al divendres 6 d’abril de 2018 a les 00:00 hores.

En cas que es porte a terme l’adaptació de l’obra, l’autor o autors es comprometen al fet que en la signatura de cessió dels drets quede explícit que en l’obra audiovisual figure l’esment “#ADAPTA – Jornades d’Adaptació Literària”.

Els participants eximeixen als organitzadors de qualsevol responsabilitat derivada del plagi o de qualsevol altra transgressió de la legislació vigent en la qual poguera incórrer algun dels participants.

Les obres es presentaran dins del marc de la jornada #ADAPTA. Els autors disposaran de 10 minuts per a fer la presentació. Es posaran a la seua disposició els mitjans tècnics de la sala, prèvia comunicació a l’organització de les corresponents necessitats. L’ordre de presentació de les obres serà alfabètic dels títols inscrits.

Els autors que desitgen presentar la seua obra hauran d’inscriure-la ACÍ:

FICHA DE INSCRIPCIÓN

FITXA D’INSCRIPCIÓ

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación