Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Críticas

Críticas

La llum del far

Aquest darrer trimestre de l’any el poeta d’Algemesí Miquel Català publica en l’editorial Neopàtria d’Alzira el seu quart llibre de poesia, La llum del far. Un volum que ve a eixamplar el parèntesi que va obrir el 2015 Cavallet de mar en la trilogia conformada per Poemes de la nina libèl·lula, Poemes de la nina mandarina i un tercer que resta inèdit i sense títol.
Paraulotes de les fines

Paraulotes de les fines

L'escriptor Pep Molist, amb una amplíssima trajectòria dins la narrativa infantil i guanyador de diversos premis literaris, signa el llibre de poemes Paraulotes de les fines.
El llarg viatge de Nanuq

El llarg viatge de Nanuq

En Nanuq és un osset polar que es queda a la cova esperant la mare, que no torna. Passen els dies i marxa a cercar algú que el pugui ajudar, però s’haurà d’espavilar tot sol en un viatge d’iniciació que el portarà a trobar-se a ell mateix.
És complicat

És complicat

Pasqual Alapont, en aquesta nova proposta, es posa a la pell d'en David, un infant de set anys. A través de la primera persona, anem sabent que no viu amb els seus pares: passa alguns dies a casa d'un oncle, i d'altres, a casa d'un altre oncle. La seva presència a cada casa crea desajustos en les famílies i, sobretot, anem intuint que se sent perdut en els diferents àmbits on es mou.
L’única passió noble

L'única passió noble

Joan Garí, sense cap mena de dubte, és un dels assagistes valencians més interessants del moment. És un lletraferit a qui no el tenalla ni afeblix cap inseguretat.
Jennie. William Dieterle (1948)

Jennie, una película de fantasmas y no

Dentro de la nueva temporada de las «Guías para ver y analizar cine» de Nau Llibres se ha publicado recientemente el estudio del filme de William Dieterle, Jennie (A Portrait of Jennie, 1948), a cargo de la investigadora Natalia Vías Trujillo.
Vindrà la mort i tindrà els teus ulls

'Vindrà la mort i tindrà els teus ulls'

L’escriptor d’Alginet (la Ribera Alta) Urbà Lozano acaba de publicar l’obra amb la qual va obtindre el Premi Enric Valor de Novel·la que organitza i patrocina la Diputació d’Alacant, Vindrà la mort i tindrà els teus ulls (Bromera Edicions).
La flor del lliri blau i altres rondalles

La flor del lliri blau i altres rondalles fantàstiques

J. González Caturla ha destacat per la seva dedicació a la rondallística valenciana, tant com a recol·lector com en la tasca de reelaborar versions. El 1985 publicà les Rondalles de l’Alacantí, i el 1987, les Rondalles del Baix Vinalopó.
Mi huerto

El meu hort

L’escriptora i il·lustradora Gerda Muller (Naarden, Països Baixos, 1926) presenta un llibre bell, útil i rigorós que no hauria de faltar a cap biblioteca i escola.
Això va ser i fou…

La transfiguració del talent

Un gat acaça un dragonet que, alhora, acaça una falena. És una nit d’estiu i la finestra de l’habitació està oberta. De sobte, les tres bestioles es veuen sorpreses per una gran tempestat, amb pluja i trons i un fort vent.

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación