Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Críticas

Críticas

Grans amics

Atenció, fràgil

Bir és un xiquet de costums. Cada dia juga amb el seu estimadíssim Eti dalt de la seua muntanya preferida, el Puigdecop. Només els calen unes caixes de cartó i tota la imaginació del món. A Bir li agrada la seua rutina. La repetició dels mateixos patrons l’ajuda –probablement– a acceptar un món sovint difícil d’entendre.

Per això la seua pau trontolla amb l’arribada de Xu.
Jo sóc així i això no és un problema

Un espill on tot(e)s hauríem de mirar-nos

El retrat d’una realitat complexa, viva, dinàmica, diversa, que ens allibera de prejudicis, estereotips i pors, alhora que ens convida a la reflexió, a la lluita i –per què no?– a trencar totes les etiquetes. Un llibre necessari, un espill on tot(e)s hauríem de mirar-nos.
Poesia actual: vivències i art

Poesia actual. Vivències i art, Germà Colón Domènech et al. (eds.) (Publicacions de la Universitat Jaume I, 2017)

Germà Colón Domènech, Ferran Carbó, Yolanda Castaño, Alejandro Duque, Francesc Parcerisas, Guillermo Carnero, Luis García Montero, José Luis Rey i Francesc Bononat, d’Edicions del Buc; Maria Josep Escrivà, d’Edicions 96 i Josep Antoni Fluixà, d’Editorial Bromera, intervenen en aquest volum de 142 pàgines per fer un recorregut breu però molt complet de les característiques i les t
Oh! Dietaris inèdits

La petjada d’una exclamació

La recuperació dels dietaris inèdits de Joan M. Monjo, juntament amb Oh!, peça que li va valdre el Premi Joanot Martorell de Narrativa el 1978, és un d’aquests homenatges estranys en un país mancat de normalitat i que sovint naufraga a honorar repetidament les mateixes figures.
La pastisseria i la cuina de la garrofa

Onada idea viatges sensitius per la nostra gastronomia

La col·lecció «la teca» fa un viatge culinari pels productes autòctons de diferents territoris

Onada Edicions té entre els seus llibres un apartat molt especial dedicat a la literatura gastronòmica.
Les arrugues de l’àvia

Les arrugues de l'àvia

Hem vist molts llibres que parlen sobre els avis i les àvies, però aquest té alguna cosa especial. Una de les claus és on s'ha posat el focus: reivindicar la saviesa aconseguida gràcies al bagatge i a l'experiència que et donen els anys.
 

Una altra clau: no caure en sentimentalismes quan parlem dels avis.
Els fantasmes no toquen a la porta

Millor tres que no dos

Tafanege en Internet sobre les autores d’aquest àlbum il·lustrat i em resulta interessant que ambdues declaren en algun moment com la maternitat –i totes dues tenen tres fills– els va fer canviar el xip i les va conduir al camí dels llibres per a infants.
Derecho, Cine y Libertad Religiosa

Cultura, libertad y derecho en conflicto

Siguiendo la línea de otros títulos de la colección «Cine y Derecho Temática», de la editorial Tirant Lo Blanch, el presente volumen Derecho, cine y libertad religiosa (coordinado por Isabel Aldanondo y Gloria Moreno) vuelve a indagar en múltiples ejemplos en los que la aplicación del ámbito jurídico está presente en filmes de diferentes épocas y estilos cinematográficos, y da priorid
La crida de la rabosa / Comencilda, Secundina i Acabilda

Les primeres rondalles d’Enric Valor

Les primeres rondalles arreplegades per Enric Valor vénen en una acurada publicació en vuit amanosos volums editats per Edicions del Bullent, amb l’adaptació de Jordi Raül Verdú.
Els valencians, des de quan són valencians?

Sobre el naixement de la identitat valenciana

Des de quan fa que existix la nació espanyola? Des de fa milers d’anys, com afirmen alguns dirigents del Partit Popular? Els termes Espanya i espanyol van nàixer en un sentit geogràfic o polític? La identitat espanyola de base castellana es va superposar a altres ja existents forjades durant l’Edat Mitjana? Perduren aquestes identitats més enllà de la simple pinzellada folklòrica o tene

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación