Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Críticas

Críticas

L'Olivia i les princeses

Olivia no vol ser princesa

L’Olivia i les princeses Ian Falconer (text i il•lustracions); Nàdia Revenga Garcia (Traductora). Andana Editorial.
Córrer sense por

La novel•la més valorada pels joves italians

Córrer sense por. Giuseppe Catozella. Anna Casassas. Sembra Llibres. Carcaixent, 2014

Córrer sense por narra la vida de la corredora olímpica Samia Yusuf des dels seus inicis a Mogadiscio fins a la realització del viatge cap al miratge europeu. La novel•la plasma la valentia, el coratge i la voluntat de superació d’una jove musulmana que s’enfronta a un món ple d’obstacles.
Diversos i dispersos versos conversos i perversos dels universos

Il·lustrant versos, escrivint imatges

Diversos i dispersos versos conversos i perversos dels universos. Premi al Llibre Millor Editat. Josep Ballester / Autor. Paco Giménez / Il·lustrador. Perifèric Edicions. València. 2013.
Vaig fer la maleta un dia de juny

Viatjar llegint

Vaig fer la maleta un dia de juny. Premi Enric Valor de narrativa juvenil 2013. Cinta Arasa. Edicions del Bullent. Picanya. 2014
«Aquest viatge ha estat com entrar dins d'un llibre», diu en un moment donat la protagonista de Vaig fer la maleta un dia de juny.
El meu nom no és Irina

'El meu nom no és Irina'. Premi al Llibre Infantil i Juvenil Millor Editat

El meu nom no és Irina. Premi al Llibre Infantil i Juvenil Millor Editat. Premi Samaruc dels Bibbliotecaris Valencians 2014. Premi de la Crítica 2014, de l'AELC. Xavier Aliaga / AutorAndana Editorial. Algemesí, 2013
Enguany, El meu nom no és Irina, de Xavier Aliaga (Andana Editorial), ha guanyat el Premi al Millor Llibre Infantil i Juvenil, que atorga la Generalitat Valenciana.
El dia que les ceres de colors van dir prou

El dia que les ceres de colors van dir prou

El dia que les ceres de colors van dir prou. RAYWALT, Drew, i JEFFERS, Oliver. Trad. Nàdia Revenga.. Algemesí (València): Andana, 2014
En Duncan està molt sorprès: les seves ceres de colors li han fet arribar una muntanya de cartes reclamant-li una mica d'atenció. Estan disgustades amb ell i volen fer-se sentir.
La casa buida

La casa buida

La casa buida. Jaume Pérez Montaner. Premi de Poesia Vicent Andrés Estellés de Burjassot, 2013. Edicions Bromera. Alzira, 2014
La casa buida és un poemari l'autor del qual, el veterà Jaume Pérez Montaner, ha dividit en cinc apartats. Els dos primers estan formats per un i tres poemes respectivament, i els dos darrers, per tres i un poemes.
En el Ganges

En el Ganges, de Raja Rao

En el Ganges. Raja Rao, autor; Jesús Aguado, Traductor Pre-textos Editorial. Valencia, 2013
Una lectura pausada y reflexiva, antídoto contra unos tiempos demasiado acelerados
Raja Rao vivió y escribió en tres continentes. Nacido en la India en 1908, estudió en Europa y fue profesor de universidad en EE. UU. Murió en Austin a los 97 años.

Històries viscudes, històries contades

El pare és meu! Ilan Brenman / Autor Juliana Bollini / Il·lustradora. Edicions Bromera.
Llovieron estrellas

Magia en la montaña

Llovieron estrellas Raquel Ricart Leal / Autora. Toni Cabo / Il·lustrador Editorial Brief. Valencia 2014
El protagonista, Mario, tiene una hermana pequeña que está enferma. Ante la preocupación de sus padres y otras evidencias, deduce que se trata de una enfermedad de difícil curación y, alimentando la creencia de la existencia de los magos, decide recurrir a ellos.

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL
Hemeroteca
Acceso
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV
Destacados
Lletres Valencianes Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
aepv@aepv.net
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación