Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Críticas

Críticas

Unes veus a l'altra part del mur

Unes veus a l'altra part del mur

Sometimes I see dead people... («De vegades veig morts...»), confessa angoixat Harry Joel Osment a un preocupat Bruce Willis a The Sixth Sense. Alguna cosa similar va dir en el seu moment la Paula, la protagonista d’aquesta història amb fantasmes, que meritòriament va obtenir el premi Enric Valor de literatura juvenil en la seva última edició.
Ventres de paper

El que remou la maternitat

Una de les novetats d’aquesta represa del curs editorial de Sembra Llibres és el debut novel·lístic de la pediatra Laia Asso sota el títol de Ventres de paper. L’autora, neòfita en qüestions de lletres, sorprèn amb una obra al voltant d’un tema que es nota que domina, i que sap transmetre amb una naturalitat molt agradable.
Ramir el boxejador

Ramir el boxejador

La força no és el millor camí per arribar a una determinada finalitat. Aquest pot ser un dels missatges que Ramir el boxejador i el seu autor, Lirios Bou, semblen voler transmetre.

En Ramir és fill d’una gran saga de familiars boxejadors i boxejadores. Tothom n’espera que doni continuïtat a aquesta tradició familiar i esdevingui un gran campió.
Doc Doggie. Unitat de Medicina Estrambòtica

El metge dels monstres

El protagonista i narrador d'aquesta novel·la (guanyadora del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil 2018) és un jove doctor que afronta la seua primera guàrdia nocturna com a resident de pediatria a l'Hospital General de València.
Promeses que no podrem complir

Promeses que no podrem complir

A les comarques valencianes de la Marina Alta i la Marina Baixa hi ha una important concentració de residents escandinaus, que a localitats com ara L’Alfàs del Pi arriben a un percentatge considerable.
La taverna del Negre

La taverna del Negre

 

El segle xix és, sense cap mena de dubte, la centúria en què s’inicien les grans revolucions socials, econòmiques, culturals, industrials i tecnològiques que d’una manera radical han canviat el món.
Piezas sueltas

Piezas sueltas. El juego infinito de crear

Cinco motivos por los que leer “Piezas sueltas. El juego infinito de crear”:


Simplemente, porque hay que ver las magníficas fotografías de Merche Herrán
Si sois unos frikis de la crianza, veréis tooodo lo que se ha leído y con todo lo que se ha documentado Priscilla, así como citas sobre crianza, juego, etc.
Descorazonada

Descorazonada: Pérdida y Redención

 

Cuidado con lo que deseas. Podría convertirse en realidad. Eso es lo que le ocurre a Emma, que tras su última ruptura sentimental y desesperada por el dolor que siente, quiere dejar de sentir la tristeza  que le envuelve. Librarse de su corazón en definitiva. Un extraño personaje está dispuesto a hacer realidad su anhelo y materializará el deseo de Emma.
Dues monedes

Dues monedes: il·lustrar Àfrica per a trencar tòpics

 

Quan em publiquen un àlbum nou, sempre em ve al cap la mateixa pregunta: I, ara, a València, qui se’n farà ressò? Qui me’l ressenyarà? Malauradament, el llibre il·lustrat ocupa encara un lloc bastant secundari en els mitjans de comunicació en general i en la crítica literària valenciana en particular.
En la playa de Camus

'La platja de Camus'

 

A la platja de Camus (Edicions del Bullent), de l’escriptora de Pego (Marina Alta) Elvira Cambrils, és una novel·la d’una extensió notable en la qual els diversos personatges protagonistes prenen la paraula per a narrar-nos el present i el passat d’uns fets que acabaran convergint en una nit de sant Joan durant un concert de rock.
Más Críticas >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación