Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Críticas

Críticas

Mi huerto

El meu hort

L’escriptora i il·lustradora Gerda Muller (Naarden, Països Baixos, 1926) presenta un llibre bell, útil i rigorós que no hauria de faltar a cap biblioteca i escola.
Això va ser i fou…

La transfiguració del talent

Un gat acaça un dragonet que, alhora, acaça una falena. És una nit d’estiu i la finestra de l’habitació està oberta. De sobte, les tres bestioles es veuen sorpreses per una gran tempestat, amb pluja i trons i un fort vent.
L’única passió noble

L’única passió noble

Joan Garí (Borriana, 1965), que ha cultivat diferents gèneres literaris –novel·la, periodisme, assaig–, demostra un cop més la seua passió per aquest darrer gènere. L’assaig és, sobretot per a l’autor borrianenc, on millor es troba a ell mateix, per allò que amb les idees «tempteja, indaga, ensuma, presumeix».
Cuervo Negro

Cuervo Negro

«Temían a los lobos. Los Cuervo eran mucho peores»

El secuestrador de la vela tiene en vilo a la ciudad de Valencia. Gabriel, tras la desaparición de la mejor amiga de su hermana, comienza a sospechar quién se encuentra detrás de estos crímenes... Por otra parte, su familia guarda oscuros secretos y nada podrá impedir que acudan al reclamo de la sangre.
La cuina del Cabanyal

Una cuina abocada a la mar

El primer volum de la col·lecció «Tastaolletes», de l’editorial Drassana, s’estrena amb una poderosa descripció d’una de les cuines valencianes més singulars.

No és cap secret que el Cabanyal i tot el districte marítim de la ciutat de València –el Canyamelar, el Grau, Natzaret, la Malva-rosa– és un dels barris amb més personalitat de la capital del País Valencià.
Grans amics

Atenció, fràgil

Bir és un xiquet de costums. Cada dia juga amb el seu estimadíssim Eti dalt de la seua muntanya preferida, el Puigdecop. Només els calen unes caixes de cartó i tota la imaginació del món. A Bir li agrada la seua rutina. La repetició dels mateixos patrons l’ajuda –probablement– a acceptar un món sovint difícil d’entendre.

Per això la seua pau trontolla amb l’arribada de Xu.
Jo sóc així i això no és un problema

Un espill on tot(e)s hauríem de mirar-nos

El retrat d’una realitat complexa, viva, dinàmica, diversa, que ens allibera de prejudicis, estereotips i pors, alhora que ens convida a la reflexió, a la lluita i –per què no?– a trencar totes les etiquetes. Un llibre necessari, un espill on tot(e)s hauríem de mirar-nos.
Poesia actual: vivències i art

Poesia actual. Vivències i art, Germà Colón Domènech et al. (eds.) (Publicacions de la Universitat Jaume I, 2017)

Germà Colón Domènech, Ferran Carbó, Yolanda Castaño, Alejandro Duque, Francesc Parcerisas, Guillermo Carnero, Luis García Montero, José Luis Rey i Francesc Bononat, d’Edicions del Buc; Maria Josep Escrivà, d’Edicions 96 i Josep Antoni Fluixà, d’Editorial Bromera, intervenen en aquest volum de 142 pàgines per fer un recorregut breu però molt complet de les característiques i les t
Oh! Dietaris inèdits

La petjada d’una exclamació

La recuperació dels dietaris inèdits de Joan M. Monjo, juntament amb Oh!, peça que li va valdre el Premi Joanot Martorell de Narrativa el 1978, és un d’aquests homenatges estranys en un país mancat de normalitat i que sovint naufraga a honorar repetidament les mateixes figures.
La pastisseria i la cuina de la garrofa

Onada idea viatges sensitius per la nostra gastronomia

La col·lecció «la teca» fa un viatge culinari pels productes autòctons de diferents territoris

Onada Edicions té entre els seus llibres un apartat molt especial dedicat a la literatura gastronòmica.

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación