Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Críticas

Críticas

Les arrugues de l’àvia

Les arrugues de l'àvia

Hem vist molts llibres que parlen sobre els avis i les àvies, però aquest té alguna cosa especial. Una de les claus és on s'ha posat el focus: reivindicar la saviesa aconseguida gràcies al bagatge i a l'experiència que et donen els anys.
 

Una altra clau: no caure en sentimentalismes quan parlem dels avis.
Els fantasmes no toquen a la porta

Millor tres que no dos

Tafanege en Internet sobre les autores d’aquest àlbum il·lustrat i em resulta interessant que ambdues declaren en algun moment com la maternitat –i totes dues tenen tres fills– els va fer canviar el xip i les va conduir al camí dels llibres per a infants.
Derecho, Cine y Libertad Religiosa

Cultura, libertad y derecho en conflicto

Siguiendo la línea de otros títulos de la colección «Cine y Derecho Temática», de la editorial Tirant Lo Blanch, el presente volumen Derecho, cine y libertad religiosa (coordinado por Isabel Aldanondo y Gloria Moreno) vuelve a indagar en múltiples ejemplos en los que la aplicación del ámbito jurídico está presente en filmes de diferentes épocas y estilos cinematográficos, y da priorid
La crida de la rabosa / Comencilda, Secundina i Acabilda

Les primeres rondalles d’Enric Valor

Les primeres rondalles arreplegades per Enric Valor vénen en una acurada publicació en vuit amanosos volums editats per Edicions del Bullent, amb l’adaptació de Jordi Raül Verdú.
Els valencians, des de quan són valencians?

Sobre el naixement de la identitat valenciana

Des de quan fa que existix la nació espanyola? Des de fa milers d’anys, com afirmen alguns dirigents del Partit Popular? Els termes Espanya i espanyol van nàixer en un sentit geogràfic o polític? La identitat espanyola de base castellana es va superposar a altres ja existents forjades durant l’Edat Mitjana? Perduren aquestes identitats més enllà de la simple pinzellada folklòrica o tene
Arribarà el dematí

Arribarà el dematí

Si la visió del País Valencià del procés sobiranista català necessitava una novel·la de referència, ja la té. Arribarà el dematí és un viatge emocional del sud al nord, del País Valencià al Principat de la mà de la seua protagonista, la Laura.
Els millors relats de Roald Dahl

La cara B de Roald Dahl

El passat 2016 ha estat pròsper en commemoracions literàries. Més enllà del devessall de retòriques fàcilment sabonoses, celebrar el natalici d’un escriptor pròdig o dedicar-li un benintencionat record post mortem és un pretext magnífic –assumim-ho, de vegades calen aquestes excuses– per a (re)descobrir-ne l’obra.
Entre dones

Entre dones: una obra destacada

Entre dones és una obra en què deu escriptores, amb uns relats inèdits, tracten amb encert i precisió les inquietuds i situacions que vivim les dones. El que començà com un projecte ha esdevingut afortunadament una realitat, a causa de la bona acollida de les autores i de l’editora.
Tirant lo Blanch

Paula Bonet il·lustra i renova la imatge de ‘Tirant Lo Blanch’

Tirant Lo Blanch compta amb una nova versió després del treball realitzat per l’il·lustradora Paula Bonet i l’adptació del text Jo­sep Vicent Miralles i Vicent Baydal.

Paula Bonet destaca que  “El Tirant és una meravella.
La llum de les estrelles mortes

La llum de les estrelles mortes

No és gens habitual trobar-se amb un llibre guardonat en un certamen literari modest, el Premi Soler i Estruch de Narrativa Curta, tan ben estructurat i amb una àmplia gamma de recursos literaris exposats i amb un estil tan ben definit com és el cas de La llum de les estrelles mortes (Edicions del Bullent, 2017).

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación