Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Críticas

Críticas

Il·luses, santes, falsàries

Dones prodigioses: 'Il·luses, santes i falsàries' d'Albert Toldrà

Quan vaig llegir el meu primer assaig, estudiava jo batxillerat. Li’l vaig distraure a mon pare, atreta pel títol, Las brujas y su mundo, i la fantàstica portada d’Alberto Corazón, on una vella bruixa, d’un caprici de Goya, cavalcava nua a cavall d’una granera.
El mas de les ànimes

“Narrar en la frontera”

El mas de les ànimes (Bromera, 2019) va guanyar el Premi Enric Valor de novel·la l’any 2018 amb una proposta en el límit amb allò mític i articulada al voltant d’un fet inicial i determinant: la mort de la matusalèmica protagonista, Maria Celidònia Palop, estesa al carro fúnebre i acompanyada per una “llarga rastrera d’ànimes” en el seu camí trontollant i lent cap al cementeri
Quinze dones valencianes

'Quinze dones valencianes'

Quinze dones valencianes és el títol d’un llibre d’autoria col·lectiva, coordinat per Antoni Furió i publicat per l’editorial Afers, amb la intenció de contribuir a un millor coneixement de la història i societat valencianes a través de la biografia de dones de la més diversa condició, situació econòmica, extracció social i època històrica.
Els titelles al País Valencià

'Els titelles al País Valencià', de Jaume Lloret i Esquerdo

Jaume Lloret i Esquerdo (La Vila Joiosa, 1953), Doctor en Filologia Catalana, ha exercit de mestre i ha sigut professor a la Universitat d’Alacant.
L’eternitat enamorada

L’eternitat enamorada

Quan va caure en les meues mans un exemplar del llibre L’eternitat enamorada.
Les aventures d’en Cebeta

Les aventures d'en Cebeta

Amb motiu del centenari del naixement, el 1920, del periodista i escriptor italià Gianni Rodari (Omegna, 1920 – Roma 1980), l'allau de reedicions de les seves obres és constant i es preveu èpica.
Les aventures del capità Boira a Eivissa i Formentera

'Les aventures del capità Boira a Eivissa i Formentera', de Tono Fornes

Sota la disfressa de novel·la juvenil o novel·la d’aventures, Tono Fornes, poeta amb una trajectòria consolidada, ens presenta uns materials de gran valor literari i de profunda bellesa.
Amèrica endins. Dietari (2014-2017)

Un viatge llegit: 'Amèrica endins', de Lourdes Toledo

Hi ha qui llegeix quan viatja, i hi ha qui viatja quan llegeix. També hi ha qui fa ambdues coses, és clar. Jo soc d'aquells als quals els agrada tant llegir quan viatja com viatjar quan llegeix.
Canvi climàtic

Canvi climàtic

Es pot explicar el canvi climàtic als infants? Aquest llibre demostra que és possible i que, a més, es pot fer d’una manera clara i sincera, sense catastrofismes però sense amagar la transcendència del problema.
L'illa infinita

L'illa infinita

Una illa, un monstre, un record per desenterrar, i enmig de tot, la Lluna, una xiqueta de tan sols nou anys que ha hagut de madurar a marxes forçades. Aquests són els elements amb què Muriel Villanueva, reconeguda escriptora valenciana, ha bastit L'illa infinita, novel·la mereixedora del II Premi Ciutat de Dénia.
Más Críticas >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación