Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Críticas

Críticas

Entre dones

Entre dones: una obra destacada

Entre dones és una obra en què deu escriptores, amb uns relats inèdits, tracten amb encert i precisió les inquietuds i situacions que vivim les dones. El que començà com un projecte ha esdevingut afortunadament una realitat, a causa de la bona acollida de les autores i de l’editora.
Tirant lo Blanch

Paula Bonet il·lustra i renova la imatge de ‘Tirant Lo Blanch’

Tirant Lo Blanch compta amb una nova versió després del treball realitzat per l’il·lustradora Paula Bonet i l’adptació del text Jo­sep Vicent Miralles i Vicent Baydal.

Paula Bonet destaca que  “El Tirant és una meravella.
La llum de les estrelles mortes

La llum de les estrelles mortes

No és gens habitual trobar-se amb un llibre guardonat en un certamen literari modest, el Premi Soler i Estruch de Narrativa Curta, tan ben estructurat i amb una àmplia gamma de recursos literaris exposats i amb un estil tan ben definit com és el cas de La llum de les estrelles mortes (Edicions del Bullent, 2017).
Capvespre

Crònica de la València tardofranquista

Si un no coneix la ciutat de València, se la pot imaginar llegint Capvespre. I si ja la coneix, com és el meu cas, descobrirà coses d’ella en les quals no havia reparat.
Pesolet

Pesolet

Davide Cali és autor d’àlbums molt valorats i emblemàtics a casa nostra, com per exemple L’enemic (Takatuka, 2008) o El hilo de la vida (Ediciones B, 2006). Pesolet és un llibre segurament menys ambiciós que aquests altres que comentem, però en la seva senzillesa aconsegueix commoure’ns i sorprendre.
El misteri de la mansió cremada

El misteri de la mansió cremada. Anna Dédalus detectiu

El còmic, com la il·lustració gràfica és, a més d’una manifestació cultural i un recurs expressiu d’indubtable valor com a fi en si mateix, un facilitador com pocs del primer vincle amb la lectura en l’edat primerenca.
Mitjans de comunicació i traducció. Realitat i interpretació

De traductors i traïdors

La traducció d’un idioma a un altre mai no respecta el significat exacte de l’obra original. És el que suggereix aquell traduttore, traditore (‘traductor, traïdor’), expressió italiana que juga amb l’efecte sonor de la successió de dues paraules amb significats discordants.
Insòlita memòria

Insòlita memòria

Vicent Penya és un escriptor al qual la seua brillant i premiada trajectòria com a poeta li ha eclipsat, en bona part, la seua vessant com a narrador. L’obra narrativa de Penya inclou novel·les, llibres de narrativa infantil, i fins i tot estudis, i algun recull d’articles, una vessant menys coneguda però no per això menys interessant.
Ser valencians

'Ser valencians', les dificultats

O la Dificultat de ser valencians, una dificultat que Ricard Pérez Casado havia pensat a destacar en el títol del seu llibre, Ser valencians; imagine que una Dificultat amb majúscules.

Una dificultat que en realitat en són moltes, començant per la geogràfica: un país allargassat, ple de valls i muntanyes perpendiculars a la costa.
El llibre secret de les princeses que també es tiren pets

Princeses flatulentes, valentes i inconformistes

De segur que molts sabeu que a Bromera ens agraden, i molt, les princeses. Personatges gràcils i bells, vestits amb sumptuosos vestits engalanats amb qualsevol variant del color rosa. Tanmateix, heu de saber que les nostres princeses són molt  especials. Encara que vesteixen de rosa i són bellíssimes i elegantíssimes, també  fan coses com tirar-se pets o torcar-se el nas.

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación