Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Crítiques

Crítiques

Boro, Moro y Puromoro

Toni Cabo: 15 años publicando Boro, Moro i Puromoro

Boro, Moro y Puromoro Toni Cabo. Edicions de Ponent. Alacant, 2014

 

Tenemos la suerte de celebrar la publicación de esta obra en castellano de Edicions de Ponent, dirigida por Paco Camarasa, que recopila historietas de los personajes más populares de Toni Cabo: Boro, Moro y Puromoro, que tienen ya 15 años de vida de papel.
Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils

'Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils'

Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils. Vicent SAnhermelando / Núria Feijóo il. Edicions del Bullent. Picanya, 2015.
Cadavercita Roja

Una altra versió del conte clàssic de Perrault. Ni pensar-ho.

Cadavecita Roja. Luis Murillo /Autor, Emi Ordás / il·lustrador Algar Editorial. Alzira, 2014
 

Luis Murillo i Emi Ordás li peguen la volta a la història i construeixen un relat on res és el que hauria de ser. Caputxeta, aquella dolça xiqueta, està morta des de fa molts anys però ningú ens ho ha dit per no disgustar-nos.
Els quaderns escolars de Maria

Uns records escolars necessàris per mirar endavant

Els Quaderns Escolars de Maria. L’escola de Benigànim i el seu patrimoni historicoeducatiu (1933-1936) Ana Mª Reig Ferrer i Rafael Espí Vidal. Edicions 96. Carcaixent, 2014

Qui més i qui menys, té els seus records d’infantesa i possiblement l’escola ocupa un lloc important.
Vita nova

L’exercici vital de Glück

Vita Nova. Louise Glück (Mariano Peyrou, traductor) Editorial Pre-textos.
Córrer sense por

Córrer sense por

Córrer sense por. Giuseppe Catozzella. Sembra Llibres. Carcaixent, 2015

La nova editorial Sembra Llibres enceta el seu catàleg amb una molt bona selecció de títols. Córrer sense por arriba al català després d’haver-se traduït a una desena de llengües i d'haver-se convertit en una mena de fenomen de masses a l’espera de la seva versió cinematogràfica.
Tres porquets durs de rosegar

Tres porquets durs de rosegar

Tres porquets durs de rosegar. Enric Lluch i Fran Parreño. Alzira, Bromera, 2014

De la mà d’Animallibres ens arriba nova proposta a partir de la premissa de desestructurar contes clàssics amb la col·lecció Des-Contes, tota ella escrita per l’Ernest Lluch i il·lustrada per Fran Parreño i Jorge del Corral a parts iguals, cinc un i cinc l’altre.
No he fet els deures perquè...

Instruccions per a eludir els deures escolars

Quantes excuses es requereixen per a justificar-se de no haver fet els deures? Podríem enumerar-ne un bon grapat, moltes de les quals, tan hilarants com ara el descobriment de petroli al pati de casa o un estrany efecte secundari causat per un xarop per a la tos.
Mestres de la República a l'Horta Sud

Microhistòria per a microherois

Mestres de la República a l’Horta Sud. Il·lusions trencades, vides partides. Wilson Ferrús Peris. XIXé Premi d’Investigació de l’Horta Sud 2012Perifèric. Catarroja, 2014

L’assaig de Ferrús analitza amb profunditat la cruenta repressió exercida per la dictadura franquista contra el magisteri d’educació primària.
Primavera encesa

L’helicòpter no té olfacte, ni cor

Primavera encesa. Vicent Borràs. Premi Blai Bellver de Narrativa 2013 Bromera. Alzira, 2014

Gairebé amb urgència la novel·la Primavera encesa arriba per cobrir un dels episodis que més impacte ha causat en darrers anys a la ciutat de València: l’esclat d’una primavera fugaç l’any 2012 arran les protestes iniciades pels estudiants de l’institut Lluís Vives.

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV
Destacats
Lletres Valencianes Sobre la lectura Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación