Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Crítiques

Crítiques

L’única passió noble

L’única passió noble

Joan Garí (Borriana, 1965), que ha cultivat diferents gèneres literaris –novel·la, periodisme, assaig–, demostra un cop més la seua passió per aquest darrer gènere. L’assaig és, sobretot per a l’autor borrianenc, on millor es troba a ell mateix, per allò que amb les idees «tempteja, indaga, ensuma, presumeix».
Cuervo Negro

Cuervo Negro

«Temían a los lobos. Los Cuervo eran mucho peores»

El secuestrador de la vela tiene en vilo a la ciudad de Valencia. Gabriel, tras la desaparición de la mejor amiga de su hermana, comienza a sospechar quién se encuentra detrás de estos crímenes... Por otra parte, su familia guarda oscuros secretos y nada podrá impedir que acudan al reclamo de la sangre.
La cuina del Cabanyal

Una cuina abocada a la mar

El primer volum de la col·lecció «Tastaolletes», de l’editorial Drassana, s’estrena amb una poderosa descripció d’una de les cuines valencianes més singulars.

No és cap secret que el Cabanyal i tot el districte marítim de la ciutat de València –el Canyamelar, el Grau, Natzaret, la Malva-rosa– és un dels barris amb més personalitat de la capital del País Valencià.
Grans amics

Atenció, fràgil

Bir és un xiquet de costums. Cada dia juga amb el seu estimadíssim Eti dalt de la seua muntanya preferida, el Puigdecop. Només els calen unes caixes de cartó i tota la imaginació del món. A Bir li agrada la seua rutina. La repetició dels mateixos patrons l’ajuda –probablement– a acceptar un món sovint difícil d’entendre.

Per això la seua pau trontolla amb l’arribada de Xu.
Jo sóc així i això no és un problema

Un espill on tot(e)s hauríem de mirar-nos

El retrat d’una realitat complexa, viva, dinàmica, diversa, que ens allibera de prejudicis, estereotips i pors, alhora que ens convida a la reflexió, a la lluita i –per què no?– a trencar totes les etiquetes. Un llibre necessari, un espill on tot(e)s hauríem de mirar-nos.
Poesia actual: vivències i art

Poesia actual. Vivències i art, Germà Colón Domènech et al. (eds.) (Publicacions de la Universitat Jaume I, 2017)

Germà Colón Domènech, Ferran Carbó, Yolanda Castaño, Alejandro Duque, Francesc Parcerisas, Guillermo Carnero, Luis García Montero, José Luis Rey i Francesc Bononat, d’Edicions del Buc; Maria Josep Escrivà, d’Edicions 96 i Josep Antoni Fluixà, d’Editorial Bromera, intervenen en aquest volum de 142 pàgines per fer un recorregut breu però molt complet de les característiques i les t
Oh! Dietaris inèdits

La petjada d’una exclamació

La recuperació dels dietaris inèdits de Joan M. Monjo, juntament amb Oh!, peça que li va valdre el Premi Joanot Martorell de Narrativa el 1978, és un d’aquests homenatges estranys en un país mancat de normalitat i que sovint naufraga a honorar repetidament les mateixes figures.
La pastisseria i la cuina de la garrofa

Onada idea viatges sensitius per la nostra gastronomia

La col·lecció «la teca» fa un viatge culinari pels productes autòctons de diferents territoris

Onada Edicions té entre els seus llibres un apartat molt especial dedicat a la literatura gastronòmica.
Les arrugues de l’àvia

Les arrugues de l'àvia

Hem vist molts llibres que parlen sobre els avis i les àvies, però aquest té alguna cosa especial. Una de les claus és on s'ha posat el focus: reivindicar la saviesa aconseguida gràcies al bagatge i a l'experiència que et donen els anys.
 

Una altra clau: no caure en sentimentalismes quan parlem dels avis.
Els fantasmes no toquen a la porta

Millor tres que no dos

Tafanege en Internet sobre les autores d’aquest àlbum il·lustrat i em resulta interessant que ambdues declaren en algun moment com la maternitat –i totes dues tenen tres fills– els va fer canviar el xip i les va conduir al camí dels llibres per a infants.

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación