Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Cultura destina 500.000 euros a les ajudes per a la difusió del llibre i la lectura

GVA Cultura | 13-03-2018

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les ajudes destinades a la difusió del llibre i la lectura per a afavorir les iniciatives de difusió i promoció del sector del llibre valencià, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La quantitat destinada a aquest objectiu durant l'exercici de 2018 és de 500.000 euros, la qual cosa suposa un augment respecte a l'anterior convocatòria d'un 45%.

Seran subvencionats projectes d'organització i realització d'activitats de difusió i promoció del llibre valencià dutes a terme per les associacions o fundacions de llibrers, llibrers d'ocasió, il·lustradors, tipògrafs i editors valencians.

També se subvencionaran les activitats de difusió i promoció dutes a terme per associacions o fundacions d'escriptors i les activitats de foment de la lectura dutes a terme per associacions o fundacions del sector del llibre i la lectura.

Podran rebre ajuda econòmica les despeses de funcionament generades per l'activitat de les associacions o fundacions, incloent-hi les retribucions del personal, la participació a les fires no internacionals, locals i generals del llibre o d'ocasió.

Podran optar a aquesta subvenció les associacions o fundacions de llibrers, de llibrers d'ocasió, d'il·lustradors, de tipògrafs i d'editors, així com les associacions i fundacions d'escriptors o del sector del llibre i la lectura l'activitat de les quals es faça al territori valencià.

Les sol·licituds d'ajudes han d'anar acompanyades amb una memòria de les activitats, amb indicació de les activitats dutes a terme i dels resultats obtinguts, així com una memòria econòmica. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar del següent al de la publicació d'aquesta resolució en el DOGV.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación