Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Cultura incorpora 350 nous títols a l’oferta de lectura digital

eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia, composta per 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i revistes, oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana

Eldiario.es | 25-03-2020

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha ampliat el nombre de títols que es poden descarregar gratuïtament en la plataforma d’eBiblio perquè els ciutadans puguen llegir sense eixir de casa i també el nombre de llicències dels títols més demandats perquè el temps d’espera siga menor.

S’han incorporat 350 nous títols a l’oferta de lectura digital que en aquests moments està composta per 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes.

eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, que està coordinat pel Ministeri de Cultura i la Generalitat Valenciana. És accessible 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i 365 dies a l’any a través d’Internet i permet la lectura tant en línia com a través de descàrrega.

La plataforma tecnològica permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

Llegir més: https://www.eldiario.es/cv/eldiariocultura/Cultura-incorpora-loferta-lectura-digital_6_1009359070.html

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación