Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Darrer acte d’Anna Moner com a Ambaixadora de la Lectura 2017

FULL | 26-02-2018

El passat mes de setembre encetàrem un projecte il·lusionant: l'Ambaixada de la Lectura. La nostra primera Ambaixadora, Anna Moner, ens ho ha posat molt fàcil i, des de la Fundació FULL - Fundació pel Llibre i la Lectura, sols tenim paraules d'agraïment per aquesta grandíssima escriptora i artista.

L'1 de març donarem la benvinguda al nou Ambaixador; però hui el protagonisme li'l volem donar a l'Anna.

L’Ambaixada de la Lectura és un projecte que nasqué a Anglaterra l’any 1998 per tal de dotar de prestigi i reconeixement públic aquelles persones que treballen al voltant de l’escriptura i la il·lustració i que volem siguen considerades un referent dins la nostra societat.

L’Ambaixada de la Lectura naix amb la intenció d’incrementar el nombre de lectors de llibres, portant la lectura a entorns no habituals i a no lectors. Es tracta d’implicar a personalitats de diferents àmbits socials i aprofitar el seu ressò mediàtic i la seua capacitat de convocatòria.

La presentació de la iniciativa #TirantdeLletres (de la Falla El Mocador, de Sagunt) fou, de fet, el darrer acte d’Anna Moner com a Ambaixadora de la Lectura 2017.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación