Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Críticas

'Demana un desig'

https://www.clijcat.cat/faristol/critica/Demana-un-desig

Demana un desig

Deu contes curts a través dels quals Pardo aborda temes tan diversos com els estereotips de gènere, l'autoestima, l'empatia, la superficialitat de la vanitat o el poder de la literatura, entre d'altres. El nexe que connecta tots els relats és el desig, entès com la voluntat que un fet s'acompleixi.

El títol de cada relat es correspon amb el nom dels seus joves protagonistes, cadascun dels quals té un petit o un gran somni que voldria veure acomplert. És per aquesta última raó que el to varia substancialment a cada relat, des del més desenfadat fins al més greu, com és el to que l'autor empra per descriure una ciutat innominada en ple conflicte bèl·lic, probablement a l'Orient Mitjà. 

En qualsevol cas, en tots ells hi ha la voluntat –potser massa evident– de desvetllar les joves consciències, de transmetre missatges que possibilitin la interpretació de realitats múltiples. Pardo reforça aquesta idea interpel·lant el lector, mirant de fer-lo partícip de cada història.

Per Gemma Mulet Cugat

Demana un desig

Opiniones Deja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.
Deja tu Opinión
Título
Valoración 0 1 2 3 4 5
  

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación