Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Dones e altri

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Dones e altri
Després de la deliciosa i exitosa obra València al mar, Felip Bens torna a la ficció pura per a oferir-nos estos relats que, en bona part, són un recull d’aventures entre dones i hòmens, d’històries més o menys properes a l’autor, observades a distància o fabulades. Un llibre impregnat de les variades circumstàncies de l’amor, el desig i l’afecte, i que inevitablement acaben conformant el calidoscopi sentimental de les nostres vides. I també el dels altres, perquè per a l’autor en el món hi han dos classes de persones: aquells que ens han colpit e altri. És a dir: tots els altres i les seues coses, importants però no tant. Escrit amb la seua prosa habitual, fluïda i rica, «Dones e altri» està amerat de cinisme, enginy i un melancòlic escepticisme.

“Bens té una obra en marxa d’una rara i insòlita pluralitat de temes on la melodia mai no falla. Periodisme, gastronomia, futbol, política, ficció. Eixe mèrit està a l’abast de molts pocs. En Dones e altri narra l’home que porta anys intentant conéixer les giragonses de l’amor. No hi ha una teoria ferma. L’autor sap que tots som aprenents. Ferim i ens ferixen, peguem voltes, quasi mai encertem”.

Dades Tècniques
ISBN 9788494614392
Editorial LLIBRES DE LA DRASSANA
Estat Sense Classificar
Llengua de Publicació Valencià
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 01-2018
Autor Felip Bens i Carrión
Pàgines 88
Preu i percentatge d'IVA 14.75 € (+4% )

Crítiques

Dones e altri

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación