Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Editoriales

EDICIONS BROMERA

JOSEP GREGORI
RONDA TINTORERS, 10
ALZIRA
962402254
962403191
bromera@bromera.com, josep@bromera.com
http://www.bromera.com

EDICIONS BROMERA

A Edicions Bromera ens esforcem per oferir als lectors obres literàries de qualitat que fomenten el plaer per la lectura. El catàleg d'Edicions Bromera està format per gèneres molt diversos i per col·leccions adreçades a totes les edats, combina l’experiència de trenta anys de trajectòria amb el dinamisme d’un equip jove que aposta per la innovació i l’ús de les últimes tecnologies en benefici del món del llibre i la lectura. La trajectòria d'Edicions Bromera està històricament compromesa amb el món de l’educació i  amb valors culturals, ecològics i solidaris. 

L’oferta literària d'Edicions Bromera, amb autors i autores de tot l’àmbit lingüístic i traduccions d’escriptors internacionals, es complementa amb una proposta creixent i sòlida de treballs lexicogràfics i de materials curriculars i complementaris per a l’ensenyament. 

Arriba Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación