Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Editorials

EDITORIAL AFERS

Vicent Olmos
Avenida Doctor Gómez Ferrer, 55 1º-5ª
Catarroja
961 26 93 94
afers@editorialafers.cat
http://www.editorialafers.cat

EDITORIAL AFERS

L'Editorial Afers és un projecte editorial i cultural nascut a Catarroja (País Valencià) el 1983 que vol ser estimulant per a la vida intel·lectual dels nostres països catalanoparlants. Amb les seues revistes periòdiques: Afers. Fulls de recerca i pensament, Mirmanda. Revista de cultura, i amb les col·leccions de llibres: Recerca i pensament, Els llibres del contemporani, Personatges, El món de les nacions, Biografies parcials, Textos clàssics, Els papers del Pavelló de la República, Estudis locals, Mirmanda, Actes i congressos, Literatures, Catàlegs d'Art, Josep Bernat i Baldoví, etc., pretenen oferir materials d’anàlisi que ajuden a madurar les posicions més coherentment progressistes i democràtiques. A aquest objectiu, a més, cal afegir l'ús exclusiu del català com a vehicle de transmissió cultural. L'Editorial Afers vol contribuir a la recerca i al pensament universals i, al llarg dels anys, les persones que hi ha rere el projecte han anat prenent consciència que no volien esdevenir uns mers mercaders de la cultura, sinó que calia apostar fort pel corrent que, com diria Gramsci, pretén organitzar una nova hegemonia, formada en el coneixement i en l’anàlisi.

Amunt TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación