Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Editorials

EL PETIT EDITOR

David Vidal Sanmiguel
C/ València 15 baix
Cullera
634402212
info@elpetiteditor.com
http://www.elpetiteditor.com/

EL PETIT EDITOR

El nostres llibres sempre volen anar més enllà del paper. Arran dels que hem publicat han nascut exposicions pictòriques, teatralitzacions i recitals poètics. Els llibres d’El Petit Editor sempre van acompanyats d’una activitat connexa, en forma de paraula o d’imatge. Més que una editorial, El Petit Editor és un projecte cultural amb quatre branques estructurades: editorial, gestió sociocultural, edicions i produccions gràfiques (llibres de falles, llibres de festes…) i llibreria pròpia.

La nostra és una tasca cultural constant i, per això, i perquè ens creiem el nostre treball i ens apassiona dedicar-nos-hi, sempre estem muntant i organitzant actes, activitats i presentacions. Quan presentem un llibre sempre aportem alguna activitat connectada, bé siga en format recital poètic, bé amb una lectura dramatitada de textos, una petita obra teatral…

Des de la literatura fins a la música i el teatre… El Petit Editor és una plataforma sociocultural en la que editem llibrescreem espectacles propis (Cartes a Ovidi, Ovidianes, Poeròtica, Contapoemes, Petit Ovidi…) i fem programació cultural per a entitats, associacions, ajuntaments, etc.

També tenim un espai cultural propi, situat en la nostra llibreria, La Petita Llibreria, on realitzem tota mena d’activitats culturals, des de presentacions de llibres i discos fins contacontes, tallers, cursos, club de lectura, etc.

Igualment, des de la nostra editorial ens sumem a projectes d’altres col·lectius i n’organitzem de propis com el Festival Invers de poesia i música a Carcaixent i Urbaescenes (teatre al carrer).

Amunt TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación