Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Editorials

EL PETIT EDITOR

David Vidal Sanmiguel
C/ València 15 baix
Cullera
634402212
info@elpetiteditor.com
http://www.elpetiteditor.com/

EL PETIT EDITOR

El nostres llibres sempre volen anar més enllà del paper. Arran dels que hem publicat han nascut exposicions pictòriques, teatralitzacions i recitals poètics. Els llibres d’El Petit Editor sempre van acompanyats d’una activitat connexa, en forma de paraula o d’imatge. Més que una editorial, El Petit Editor és un projecte cultural amb quatre branques estructurades: editorial, gestió sociocultural, edicions i produccions gràfiques (llibres de falles, llibres de festes…) i llibreria pròpia.

La nostra és una tasca cultural constant i, per això, i perquè ens creiem el nostre treball i ens apassiona dedicar-nos-hi, sempre estem muntant i organitzant actes, activitats i presentacions. Quan presentem un llibre sempre aportem alguna activitat connectada, bé siga en format recital poètic, bé amb una lectura dramatitada de textos, una petita obra teatral…

Des de la literatura fins a la música i el teatre… El Petit Editor és una plataforma sociocultural en la que editem llibrescreem espectacles propis (Cartes a Ovidi, Ovidianes, Poeròtica, Contapoemes, Petit Ovidi…) i fem programació cultural per a entitats, associacions, ajuntaments, etc.

També tenim un espai cultural propi, situat en la nostra llibreria, La Petita Llibreria, on realitzem tota mena d’activitats culturals, des de presentacions de llibres i discos fins contacontes, tallers, cursos, club de lectura, etc.

Igualment, des de la nostra editorial ens sumem a projectes d’altres col·lectius i n’organitzem de propis com el Festival Invers de poesia i música a Carcaixent i Urbaescenes (teatre al carrer).

Amunt TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación