Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Editors japonesos visiten València en missió comercial

Aquesta visita forma part de la missió comercial inversa organitzada dins III Encontre Internacional d’Editors

AEPV | 21-02-2018

Demà dijous començarà a Las Naves el III Encontre Internacional d’Editors, que integrarà una missió inversa d'editors valencians i japonesos. Aquest tercer encontre està organitzat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE-Internacional) i l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), dins de les accions que desenvolupa per al Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura. L'encontre compta amb la col·laboració de l’Associació Professional d'Il·lustradors de València (APIV), de la Direcció General de Cultura i Patrimoni i de Las Naves de l’Ajuntament de València.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és donar suport a la creació de negocis i sinergies a nivell internacional, en aquesta ocasió entre editors nipons i valencians, amb la finalitat de potenciar la nostra industria editorial de literatura infantil i juvenil amb productes de qualitat i possibilitar l’exportació dels seus productes a través de la venda dels drets de traducció i de l'establiment d'acords de col·laboració.

El present encontre continua la línia estratègica sectorial valenciana d’internacionalització iniciada l’any 2014 amb la celebració d’encontres editorials biennals. En el primer encontre que es va celebrar aquell mateix any participaren editors de França, Itàlia, Lituània, Portugal i Romania. El segons encontre es va celebrar dos anys després, l’any 2016, amb la participació d’editorials xineses, coreanes i turques. L’encontre d’enguany té al Japó com a únic país convidat. Un país amb una llarga tradició gràfica que es remunta al segle XI i que compta actualment amb la important industria editorial del “manga”, autèntic fenomen de masses arreu del món.

El III Encontre Internacional d'Editors constarà de dues sessions de treball. La primera tindrà lloc el mateix dijous 22, a Las Naves, i estarà dedicada a encontres bilaterals entre editorials valencianes i japoneses. El sector valencià estarà representat per Edicions Bromera, Algar Editorial, Andana Editorial, Fandogamia Editorial, Edicions 96, Litera Libros, Onada Edicions, Ediciones Babylon, Edicions del Bullent, La Batidora, Milimbo, La Imprenta CG i Media Vaca. Per part la japonesa intervindran Froebel-Kan, Fukuinkan Shoten, Gakken Holdings, Gakken Plus, Kaisei-sha, Komine Shoten, Poplar Shogakukan i World Library.

La segona i última sessió tindrà lloc a Feria Valencia al dia següent, el divendres 23, coincidint amb la celebració de la primera edició de Héroes Comic Con València. Aquesta sessió se centrarà en encontres bilaterals entre les editorials participants i il·lustradors professionals valencians, que mostraran els portafolis amb els seus treballs més destacats.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación