Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Noticias

El 50% de les dones llig més de 15 llibres a l'any

Enquesta 'Dones que lligen 2020' realitzada per la plataforma EntreEditores

EntreEditores | 29-07-2020

El 50% de les dones llig més de 15 llibres anualment i només un 16% consumeix menys de set. Així es desprén de l'enquesta 'Dones que lligen 2020' realitzada per la plataforma EntreEditores. Aquest estudi, realitzat del 27 d'abril al 27 de juny, vol facilitar “la presa de decisions i elaboració d'estratègies de les empreses editorials en els temps incerts” que ens envolten. En el sondeig en línia, integrat per 26 preguntes amb més de 100 opcions de resposta en total, van comptar amb 9.403 participants dividides en tres grups d'edat: de 18 a 25 anys, de 26 a 45 anys i de 46 anys o més.

Respecte al gènere literari més popular, segons l'informe la majoria de lectores es decanten pel 'thriller' i la novel·la negra (62%). Entre les dones consultades també triomfen la romàntica (55%), la històrica (52%) i la fantàstica (46%). D'altra banda, l'estudi d'EntreEditores assenyala que encara que el 88% de les enquestades prefereixen la lectura en paper, el 38% declaren utilitzar el llibre electrònic de manera habitual.

A més, segons aquesta enquesta, el 93% de les lectores acudeix a les llibreries pels volums físics, el 51% ho fa en la web de la llibreria corresponent i el 46%, per Amazon. I per quines vies s'informen aquestes lectores d'eixes novetats editorials que aspiren a devorar? Com expliquen les dades de l'estudi, el 59% recorre a Internet i les xarxes socials com a font principal, en segon lloc es troben les llibreries (48%) i, en tercer, els mitjans de comunicació (46%). Quant al preu, el 73% de les consultades considera que una novel·la de 350 pàgines no hauria de superar els 18 euros i únicament el 3% creu que el seu valor es troba per damunt dels 20 euros.

Més informació: https://bit.ly/2DfNqKi

 

Opiniones Deja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.
Deja tu Opinión
Título
Valoración 0 1 2 3 4 5
  

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación