Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

El Club dels Quatre Secrets, de Francesc Gisbert

Revista Faristol

El Club dels Quatre Secrets. Francesc Gisbert. Perifèric Edicions. 2011

Francesc Gisbert es consolida com un dels autors a seguir. En aquesta obra, Premi Benvingut Oliver 2010, l'autor presenta l'Arnau i el seu grup, el Club dels Quatre Secrets, que hauran de resoldre quatre misteris diferents, des de missatges anònims enviats per un fantasma, fins a una desaparició a l'escola, el misteri d'un tresor amagat i la maledicció d'una figura precolombina. 

Tot i ser una novel·la tradicional de detectius que segueix el model de La Colla dels Cinc, la definició dels personatges, la tria dels decorats i la barreja dels elements realistes amb els d'intriga fan que esdevingui una aportació interessant i digna al gènere.

La història està ben filada, el plantejament és àgil, els episodis misteriosos estan resolts amb eficàcia i en cadascun l'autor aconsegueix mantenir l'atenció fins al desenllaç. Destaca la riquesa i la passió del llenguatge que demostra Gisbert.

El llibre aconsegueix entretenir i ensenyar al lector diferents trossos del món i de la història. Intuïm que el llibre obre el pas a seqüeles literàries, almenys així ens agradaria.

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1688

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación