Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

“El amante germano” de Pilar Pedraza, la novel·la de juliol de Full de Lectura

FULL | 05-07-2018

El amante germano, de la doctora en Història, escriptora i assagista Pilar Pedraza, és la novel·la que llegirem al club virtual de lectura durant el mes de juliol

Publicada per Valdemar, la novel·la narra les desventures de Valeria, una jove romana filla del senador Domicio que acaba de perdre al seu promés, mort heroicament per salvar la vida de l’emperador. Desconsolada per no haver pogut culminar el seu casament, Valeria ofereix un sacrifici a les Cárites infernals per demanar-los-hi que permeten al difunt tornar del més enllà per tal de consumar el matrimoni. Una nit el seu amant la visita.

El fugaç retorn del ressuscitat deixa un gran buit en Valeria, que tractarà de recuperar el seu amant encara que haja de recórrer a les fosques arts de la fetillera Próxima Nigra, que remourà cel i terra per a aconseguir una rèplica quasi perfecta de l’enyorat amant.

Pilar Pedraza sempre ha compaginat sempre la seua carrera com a investigadora amb la seua obra com a novel·lista. Ha publicat titols com La fase del rubí (1987), La pequeña pasión (1990), La perra de Alejandría (2003), Lucifer Circus (2012) o Lobas de Tesalia (2015), obres que li han valgut obras el Premio Ciutat de València (1984), el Premi de la Crítica (1984), el Premi Ignotus (2005) o el Premi Nocte (2013).

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación