Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

El caçador de paraules, de Gemma Pasqual

Gemma Lluch

El caçador de paraules

 

El caçador de paraules. Gemma Pasqual. Tabarca Llibres. 2011

El caçador de paraules de Gemma Pasqual rescata la vida i l’obra d’Enric Valor amb el recurs ficcional d’una conversa entre un Enric adult i un Enric petit. Ambdós parlen de com va recollir les rondalles i com les va escriure, recorden la guerra, expliquen les raons de les gramàtiques, enyoren l’amor…

Gemma Pasqual presenta l’escriptor però no oblida recrear la persona i una part important d’Enric Valor: el ciutadà valencià i compromés.

A l’aula, hi ha moltes formes de treballar l’educació literària més enllà del relat d’anècdotes que podem trobar en alguns llibres de text i El caçador de paraules és una forma de construir-la.

La història creada per Gemma Pasqual sota la forma del gènere dramàtic permet des de la lectura en veu alta a l’escola fins a la dramatització. Bones oportunitats per acostar els lectors, els estudiants o els espectadors a la personalitat polièdrica del benvolgut Enric Valor.

http://lluchg.blogs.uv.es/2011/10/13/el-cacador-de-paraules-de-gemma-pasqual/

 

El caçador de paraules

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación