Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

El gos Bernat

Revista Faristol

El gos Bernat. Gemma Armengol i Òscar Julve il·lustrador. Edicions Bromera

Sota el títol d’Els Animals del Jardí, en aquesta nova col·lecció intervenen insectes i animals propers, als quals sovint no prestem atenció. Amb un mateix fil conductor, la marieta Antonieta és l’encarregada de posar pau i solucionar els conflictes entre animals. En La família pilotera, haurà de resoldre els problemes de convivència entre els insectes i la família d’escarabats que acaba d’arribar, mentre que en el segon llibre, haurà de convèncer les bestioles del jardí perquè deixin descansar el gos Bernat. Aquesta marieta «mediadora» té una peculiaritat, és de color groc amb taques negres, però al final de cada història sempre li passarà quelcom que la farà tornar de color vermell.
Històries properes, resoltes amb destresa i acompanyades d’il·lustracions fresques i coloristes (en cada llibre predomina una tonalitat de colors diferent). A destacar, la caracterització que fa dels petits protagonistes a qui dota d’unes cares asimètriques i uns ulls expressius, aconseguint l’empatia amb els infants.

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1431

El gos Bernat

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación