Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

El meu nom no és Irina

La invitació a la lectura

El meu nom no és Irina

La nova col·lecció TRENCADÍS de l’editorial Andana comença molt potent. El primer llibre és una novel·la per a joves que es titula El meu nom no és Irina. L’autor és Xavier Aliaga.

La novel·la (179 pàgines) presenta una etapa de la vida d'en Nèstor, un noi que viu en un poble, Vila-roglet, va a l'institut, es relaciona amb els companys i companyes, juga a futbol i sobretot, sobretot, escriu. Li agrada escriure i inventar-se històries.

El llibre, escrit en primera persona, es llegeix amb interès perquè els personatges són reconeixibles, l'autor es val d'un vocabulari fluid i sembla com si t'estigués explicant una aventi de viva veu.

La trama es centra en la vida del noi i dels seus pensaments. S'intercalen alguns dels contes que escriu i ens va explicant (metaliteratura) com va dissenyant els personatges, l'acció i els finals. Una de les històries és de ciència ficció (a l'estil Blade Runner, com li comenta un autor amic) i l'altra està centrada en l'època medieval (cavallers, princeses, etc.).

Llig la ressenya al blog de Jaume centelles:

http://jaumecentelles.cat/2013/07/24/el-meu-nom-no-es-irina/

El meu nom no és Irina

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación