Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

El poble. Ascensió i caiguda de la classe obrera britànica (1910-2010)

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

El poble. Ascensió i caiguda de la classe obrera britànica (1910-2010)
A principis del segle XX, la major part de la població britànica pertanyia a la classe obrera; cent anys després, la seua existència està en dubte. El més poderós subjecte de transformació social, que va tenir a les seues mans guanyar un món nou, sembla haver-se esvaït en el lapse d'un segle.

Selina Todd traça amb mestratge l'ascens de la classe obrera entre les les dues guerres mundials, la seua resistència al thatcherisme i el seu declivi actual. Ho fa revelant una Gran Bretanya distinta, on la comunitat sencera batallava al costat dels vaguistes i on les identitats no es configuraven entorn dels diners, El poble és la vibrant història d'un segle revolucionari i dels qui —paletes, criades, treballadores industrials o miners— van forjar realment el món modern.

Estem davant del relat d'un segle d'història de la classe treballadora britànica, però amb una inclinació cap a les dones, les comunitats, la cultura i el canvi. Ens mostra com de brillants, creatives i poderoses han estat les classes treballadores. No és una història trillada, ni una amb final feliç. Una vegada i una altra, el progrés és aixafat. Però també ens recorda que la societat pot canviar quan el poble "parla".

Dades Tècniques
ISBN 9788478228119
Editorial INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM
Estat Disponible
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 02-2020
Autor Selina Todd
Preu i percentatge d'IVA 15.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación