Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Crítiques

El preu d'una sola vida

Revista Lletres Valencianes núm. 33

Resurrección. Silvestre Vilaplana. Teresa Broseta, Traductora. Algar Editorial. Alzira. 2013

Resurrección és una novel·la amb sabor esotèric. El misteri comença a Nova York, quan el multimilionari William Fox perd a la seua filla en un accident i decideix criogenizar el seu cos. No accepta la seua defunció. Com a pare i magnat, la seua falta de fe en els impossibles l'espenta a la cerca d'una solució per a retornar-li la vida. Els germans Jonás i Bertrand destil·len un enigma que ens acompanyarà fins als compassos finals de la novel·la. La trinitat es completa amb el professor i etnòleg John Pearson, qui juntament amb Isabella Verona, psicòloga, serà arrossegat a una recerca sobre un fenomen on creure és vital. La resurrecció i la seua paradoxa històrica: realitat o mite?

John i Isabella formen un duo com Mulder i Scully d'Expedient X. Es complementen i oposen. El primer es mostra escèptic, mentre que la segona aposta per una possibilitat inspirada en diversos precedents repetits en el temps: passatges bíblics, "santeros"…

Enmig de tot açò, destaquen passatges de singular bellesa que, per moments, ens porten de la ploma de Silvestre Vilaplana a un món místic. Resurrección és la seua nova novel·la, una obra per a tots els públics per personatges, ambientació i brevetat.

Sergio R. Alarte

http://dglab.cult.gva.es/Libro/li-revistalletres33_v.htm

 

Resurrección

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua Opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación