Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

El sector del llibre demana la convocatòria d’una taula per a un pacte pel llibre i la lectura

L'AEPV recolza la carta oberta de la Federació de Cambres del Llibre d’Espanya per reclamar als partits polítics una negociació per arribar a un Pacte d’Estat pel Llibre i la Lectura

| 06-07-2020

L'Associació d'Editors del País Valencià recolza la carta oberta publicada per FEDECALI (Federació de Cambres del Llibre d’Espanya) on demana la constitució d’una taula de diàleg amb la presència de tots els partits polítics per poder arribar a un Pacte d’Estat pel Llibre i la Lectura. Com indica FEDECALI, pensem que aquesta és l’única solució possible per garantir polítiques estables entorn del món del llibre. 

En aquest sentit, FEDECALI considera que una via per a aconseguir la mobilització del Ministeri és utilitzar un format de Carta oberta als nostres governants i polítics sota el títol Un país Lector, amb una estructura molt simple i directa: d'una banda, destacar els valors de la lectura i del sector del llibre en termes tant econòmics com d'actiu de la riquesa cultural del nostre país i, d'altra banda, identificar els punts que consideren han d'estructurar la conversa per un Pacte.

Per a la Federació és important mantindre la coherència del missatge de manera que tots els agents del llibre tinguem un discurs amb el qual ens sentim identificats (almenys en els punts bàsics). En eixa línia, s’ha intentat representar el “sentir general” i s’ha comptat amb l'acord dels diferents gremis per la qual cosa es confia que tots puguen compartir tant els arguments com les sol·licituds realitzades, a més d'incoporar noves opinions. 

Pots consulta la carta oberta ací:  https://we.tl/t-NCkVL8f0bb

Més informació: https://we.tl/t-MgDo5tN9of

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación