Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

El senyal

Faristol/ Pep Molist

El senyal

El senyal és una novel·la que suposa el debut literari de Marta Meneu-Borja (València, 1998), estudiant de periodisme, booktuber i conductora del canal de Youtube «La prestatgeria de Marta», on recomana llibres i comparteix opinions amb els espectadors.

El senyal situa l'inici en una plaça on hi ha tot de gent concentrada per fer un moment de silenci en homenatge a una dona assassinada el dia anterior. En aquesta plaça, s’hi troben, entre molta altra gent, quatre dones de diverses edats i procedències: Joana, Dori, Ivonne i Val.

A partir d’aquesta posada en escena, l’autora dedica els capítols a la vida de cadascuna de les quatre dones. Va seguint un bocí de la seva vida i va alternant els capítols. El lector esdevé observador del dia a dia de totes quatre. L'autora intenta dotar el lector de senyals, petits o grans, aparents o invisibles, de violència masclista en les seves vides.

Llegir més: https://www.clijcat.cat/faristol/critica/El-senyal

El senyal

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación