Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

El tresor de Benasait

Faristol

El tresor de Benasait

En Toni fa cinquè de primària i, havent marxat de la capital, té la immensa sort de viure a Benasait, amb tot el que això suposa: llibertat absoluta de moviments, espai pertot arreu, jocs a l’aire lliure, veïns atents a les necessitats de la família... Cansats de viure en un pis de lloguer, els pares opten per comprar una casa al mateix poble, proveïda d’almàssera (llegiu el llibre per esbrinar què és), d'hort, de corrals i d'altres instal·lacions que fan volar la imaginació de pares i fills. A la il·lusió del canvi i del que suposa per a tots cinc, s’hi afegeix una troballa: el mapa d'un suposat tresor, pertanyent a l’antic amo.

Història de caire realista, ben narrada i explicada detalladament i alhora amb senzillesa (cosa ben difícil d’assolir), de manera que el lector es pot fer una idea clara de com deu ser viure a pagès. La història transmet amor per la vida rural, amb el seu vocabulari i les seves pròpies rutines, al marge, per què no, de tantes pantalletes. Malgrat tot, la recerca del tresor (real o simbòlic?) es resol de manera un pèl sobtada, i al meu entendre no crea prou tensió per fer passar pàgines amb avidesa. 

 

[Llegeix-ne més]

 

El tresor de Benasait

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación