Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Els prejudicis

Revista Lletres Valencianes 30

Sueños rotos

Sueños rotos. Jordi Sierra i Fabra. Algar Editorial. Alzira, 2012. 

Quan es busca en wikipedia la biografia de Jordi Sierra i Fabra es diu d’ell que és un escriptor que destaca per la varietat de temàtiques i registres en la seua narrativa, ja que aborda tots els gèneres. Unes línies més avall apunta que és autor precoç, ja que va començar a escriure amb 8 anys i als 12, va escriure la seua primera novel·la llarga, de 500 pàgines. Va començar jove i no ha parat de produir bona literatura ni guanyar premis literaris, possiblement tots els dedicats a la literatura infantil i juvenil d’este país.

En esta ocasió Algar Editorial publica Sueños rotos que ens explica la història de Niaga una xica que la seua família vol portar al seu país d’origen, Gàmbia. El que en principi és una bona notícia, podrà conéixer el seu país, poc a poc es convertix en alguna cosa més. La seua amiga Elsa sospita que este viatge pot ser que no siga de plaer i que vinga motivat per altres raons. Com no pot quedar indiferent inicia una lluita contrarellotge per salvar Niaga del destí que li espera i per a això mou tots els ressorts que coneix fins a despertar les consciències adormides dels que l’envolten.

Gema Juan Ortells
Lletres Valencianes, nº 30

http://dglab.cult.gva.es/Libro/revista-lletres/Numero30secciones/altres_novetats.pdf

Sueños rotos

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación