Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Embolic de poemes

Revista Faristol

Embolic de poemes

Embolic de poemes. Isabel Mingo, Noèlia Conca. Edicions del Bullent. Picanya, 2011.

Complementant l’anterior llibre de Mingo, Sac de poemes, en aquesta anto-logia hi tornem a trobar una gran diversitat de poemes, uns dedicats a cadascuna de les estacions de l’any o a festes populars com el carnaval, d’altres a animals o a la màgia. En general no representen cap gran novetat temàtica, però tornaran a ser pretext per memoritzar, rimar o reflexionar plegats. Segurament els més sorprenents són els poemes «L’ordinador» i «El telèfon mòbil», que parlen sobre la fascinació per la tecnologia i sobre les —potser en aquest cas sobrevalorades— bondats del mòbil, com ara que ens fa companyia.

El fet de ser variat el converteix en un recurs útil per als mestres, cosa que permet recórrer-hi en diverses ocasions al llarg del curs. Els poemes es presten fàcilment a fer-ne exercicis didàctics, i això destina el llibre a ser una eina de treball prou valuosa a l’escola.

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1910

 

 

Embolic de poemes

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación