Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Notícies > Empresa

Més Notícies

La facturació del sector editorial es va mantenir a Espanya el 2017

FGEE
La Federación de Gremios i Editores de España (FGEE) ha presentat l'avançament de l'Anàlisi del Mercat Editorial a Espanya: Comerç Interior i Exterior 2017. Tot seguit, us presentem les principals conclusions, en 10 punts. Consulteu-ne els documents adjunts i la nota de la FGEE.

• La facturació global del sector va ser de 2.319,36 milions d'euros: creix un 0,1%.

Les alternatives a la distribució de llibres aposten pel treball en xarxa i la desaparició del llibre exhaurit

FULL
La Fira del Llibre de València acollí el passat divendres 4 de maig un dinar de debat al voltant de les alternatives a la distribució de llibres. Amb el format de taula redona, FULL Fundació pel Llibre i la Lectura convocà una sessió de reflexió entre llibreters, editors i distribuïdors sobre el futur de la distribució de llibres, per tractar-hi alternatives i amenaces.

Adéu, Fira

Joanjo Garcia / Vilaweb
Abaixen les persianes de les darreres casetes i els seus xerrics corren pels passadissos buits de la Fira del Llibre de València i, amb ells, els laments de llibreters irreductibles que es resignen a tancar i a donar per conclosos els deu dies de mercat. Els treballadors s’hi abracen exhaustos i satisfets per la feina feta. A poc a poc, el passeig queda en silenci i es va cobrint de nit.

La 53 Fira del Llibre augmenta les seues activitats i consolida les vendes i els visitants de 2017

Fira del Llibre de València
La 53 Fira del Llibre de València tanca hui les seues portes havent complit les seues expectatives de facturació i superat les seues previsions d’organització d’activitats.

Es posa sobre la taula el debat sobre les alternatives a la distribució de llibres

FULL
La Fira del Llibre de València, situada al Jardí de Vivers de la ciutat, acull el proper divendres 4 de maig, de 14.00h a 17.00h, un dinar de debat al voltant de les alternatives a la distribució de llibres. Amb el format de taula redona, FULL Fundació pel Llibre i la Lectura ha convocat una sessió de reflexió entre llibreters, editors i distribuïdors sobre el futur de la distribució de llibres, per tractar-hi alternatives i amenaces.

Jornada d’adaptació d’obres literàries a la pantalla a la Fira del Llibre

Fira del Llibre de València
Els Productors Audiovisuals Valencians (PAV) i els Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) organitzen, amb la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, la I Jornada d’Adaptació d’obres literàries #ADAPTA.

La 53 Fira del Llibre de València acollirà un 21% més d'expositors i casetes que en 2017

Fira del Llibre València
La 53 Fira del Llibre de València se celebrarà del 26 d'abril al 6 de maig de 2018 als Jardins de Vivers. Organitzada pel Gremi de Llibrers de València, la Fira comptarà en aquesta edició amb la participació de 73 expositors entre llibreries, editorials, institucions i entitats amb fons editorial propi, 13 més que els 60 participants en l'edició de 2017.
Total pàgines: 1
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación