Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Empresa

Més Notícies

Collita valenciana

Manolo Gil / 'La Vanguardia'
Setmana del llbre del Llibre en Català en Barcelona autors valencians (lve)
Un any més l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), amb la col•laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, participa activament en la Setmana del Llibre en Català, sense cap dubte l’aparador editorial més important en llengua catalana.

La facturació del sector editorial es va mantenir a Espanya el 2017

FGEE
La Federación de Gremios i Editores de España (FGEE) ha presentat l'avançament de l'Anàlisi del Mercat Editorial a Espanya: Comerç Interior i Exterior 2017. Tot seguit, us presentem les principals conclusions, en 10 punts. Consulteu-ne els documents adjunts i la nota de la FGEE.

• La facturació global del sector va ser de 2.319,36 milions d'euros: creix un 0,1%.

Les alternatives a la distribució de llibres aposten pel treball en xarxa i la desaparició del llibre exhaurit

FULL
La Fira del Llibre de València acollí el passat divendres 4 de maig un dinar de debat al voltant de les alternatives a la distribució de llibres. Amb el format de taula redona, FULL Fundació pel Llibre i la Lectura convocà una sessió de reflexió entre llibreters, editors i distribuïdors sobre el futur de la distribució de llibres, per tractar-hi alternatives i amenaces.

Adéu, Fira

Joanjo Garcia / Vilaweb
Abaixen les persianes de les darreres casetes i els seus xerrics corren pels passadissos buits de la Fira del Llibre de València i, amb ells, els laments de llibreters irreductibles que es resignen a tancar i a donar per conclosos els deu dies de mercat. Els treballadors s’hi abracen exhaustos i satisfets per la feina feta. A poc a poc, el passeig queda en silenci i es va cobrint de nit.

La 53 Fira del Llibre augmenta les seues activitats i consolida les vendes i els visitants de 2017

Fira del Llibre de València
La 53 Fira del Llibre de València tanca hui les seues portes havent complit les seues expectatives de facturació i superat les seues previsions d’organització d’activitats.

Es posa sobre la taula el debat sobre les alternatives a la distribució de llibres

FULL
La Fira del Llibre de València, situada al Jardí de Vivers de la ciutat, acull el proper divendres 4 de maig, de 14.00h a 17.00h, un dinar de debat al voltant de les alternatives a la distribució de llibres. Amb el format de taula redona, FULL Fundació pel Llibre i la Lectura ha convocat una sessió de reflexió entre llibreters, editors i distribuïdors sobre el futur de la distribució de llibres, per tractar-hi alternatives i amenaces.

Jornada d’adaptació d’obres literàries a la pantalla a la Fira del Llibre

Fira del Llibre de València
Els Productors Audiovisuals Valencians (PAV) i els Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) organitzen, amb la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, la I Jornada d’Adaptació d’obres literàries #ADAPTA.

La 53 Fira del Llibre de València acollirà un 21% més d'expositors i casetes que en 2017

Fira del Llibre València
La 53 Fira del Llibre de València se celebrarà del 26 d'abril al 6 de maig de 2018 als Jardins de Vivers. Organitzada pel Gremi de Llibrers de València, la Fira comptarà en aquesta edició amb la participació de 73 expositors entre llibreries, editorials, institucions i entitats amb fons editorial propi, 13 més que els 60 participants en l'edició de 2017.
Total pàgines: 1
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación