Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Empresa

Més Notícies

La literatura feminista triomfa en la Plaça del Llibre

FULL
L’aposta pels valors feministes que s’ha fet a la Plaça del Llibre en aquesta última edició així com per apropar-se als més joves s’ha vist reflectida en les dades de les obres més venudes. D’una banda, no només se li va donar un pes important als textos amb temàtica de gènere, sinó que gran part de les presentacions estigueren protagonitzades per dones, ja fora pels seus papers com autores, editores o periodistes.

Augmenta la venda de llibres un 10% en la VI edició de la Plaça del Llibre

FULL
De l’1 al 4 de novembre la plaça de l’Ajuntament de València ha esdevingut un espai de trobada entre escriptors, editors, llibrers i lectors amb la celebració de la VI Plaça del Llibre. Les prop de 60 editorials i grups d’editorials que han participat han posat a l’abast del públic més de 6.000 títols, que han convertit el centre de la ciutat en l’aparador més gran de llibres en la nostra llengua.

Obri la Plaça del Llibre de València

FULL
La Plaça del Llibre arribarà a la plaça de l'Ajuntament de València el dia 1 de novembre i, fins al dia 4, transformarà el centre neuràlgic del cap i casal en l'aparador més gran d'obres escrites en valencià. L'objectiu de la iniciativa és, d'una banda, apropar els textos escrits en aquest idioma a la ciutadania i, d'altra, promocionar la tasca realitzada per les editorials centrades en aquestos llibres.

Editorials i escriptors valencians es faran visibles a la Fira del Llibre de Frankfurt 2018

AEPV
Onze editorials valencianes, junt a escriptores i escriptors valencians, formen part de l’estand 5.1 B60 de la Messe Frankfurt, de la Generalitat Valenciana, patrocinat per la Direcció General de Cultura i Patrimoni i coordinat per l’Associació d’Editors del País Valencià. Participen a la Fira del Llibre de Frankfurt, Frankfurter Buchmesse, la fira més important del món per al negoci editorial, tot un esdeveniment social i cultural.

Quinze editorials valencianes participen a Liber, la Feria Internacional del Libro, a Barcelona

AEPV
Barcelona acull del 3 al 5 d’octubre, la Feria Internacional del Libro, Liber. Organitzada per Fira de Barcelona i promoguda per la Federación de Gremios de Editores de España (FGEE), és la major trobada professional de la indústria del llibre en espanyol, un referent a Llatinoamèrica, i un dels més importants del món.

Torna la Plaça del Llibre, l’aparador més gran d’editorials i autors d’obres escrites en valencià

FULL
La plaça de l’Ajuntament de València es convertirà entre l’1 i el 4 de novembre en l’aparador més gran de les obres escrites en valencià amb la celebració de la sisena edició de la Plaça del Llibre. Durant quatre jornades, les persones visitants podran gaudir d’una gran llibreria a peu de carrer amb atractives activitats complementàries, com ara presentacions, concerts, taules redones i espectacles infantils.

Collita valenciana

Manolo Gil / 'La Vanguardia'
Setmana del llbre del Llibre en Català en Barcelona autors valencians (lve)
Un any més l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), amb la col•laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, participa activament en la Setmana del Llibre en Català, sense cap dubte l’aparador editorial més important en llengua catalana.

La facturació del sector editorial es va mantenir a Espanya el 2017

FGEE
La Federación de Gremios i Editores de España (FGEE) ha presentat l'avançament de l'Anàlisi del Mercat Editorial a Espanya: Comerç Interior i Exterior 2017. Tot seguit, us presentem les principals conclusions, en 10 punts. Consulteu-ne els documents adjunts i la nota de la FGEE.

• La facturació global del sector va ser de 2.319,36 milions d'euros: creix un 0,1%.

La 53 Fira del Llibre augmenta les seues activitats i consolida les vendes i els visitants de 2017

Fira del Llibre de València
La 53 Fira del Llibre de València tanca hui les seues portes havent complit les seues expectatives de facturació i superat les seues previsions d’organització d’activitats.

Adéu, Fira

Joanjo Garcia / Vilaweb
Abaixen les persianes de les darreres casetes i els seus xerrics corren pels passadissos buits de la Fira del Llibre de València i, amb ells, els laments de llibreters irreductibles que es resignen a tancar i a donar per conclosos els deu dies de mercat. Els treballadors s’hi abracen exhaustos i satisfets per la feina feta. A poc a poc, el passeig queda en silenci i es va cobrint de nit.

Les alternatives a la distribució de llibres aposten pel treball en xarxa i la desaparició del llibre exhaurit

FULL
La Fira del Llibre de València acollí el passat divendres 4 de maig un dinar de debat al voltant de les alternatives a la distribució de llibres. Amb el format de taula redona, FULL Fundació pel Llibre i la Lectura convocà una sessió de reflexió entre llibreters, editors i distribuïdors sobre el futur de la distribució de llibres, per tractar-hi alternatives i amenaces.

Es posa sobre la taula el debat sobre les alternatives a la distribució de llibres

FULL
La Fira del Llibre de València, situada al Jardí de Vivers de la ciutat, acull el proper divendres 4 de maig, de 14.00h a 17.00h, un dinar de debat al voltant de les alternatives a la distribució de llibres. Amb el format de taula redona, FULL Fundació pel Llibre i la Lectura ha convocat una sessió de reflexió entre llibreters, editors i distribuïdors sobre el futur de la distribució de llibres, per tractar-hi alternatives i amenaces.
Total pàgines: 2 Anar a: 1 [2] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación